سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد سیستمهای اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت بحران از دیدگاه پدافند غیر عامل

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,205

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GISORG01_010

Index date: 28 April 2009

کاربرد سیستمهای اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت بحران از دیدگاه پدافند غیر عامل abstract

درحال حاضر عمد هترین هدف پدافند غیرعامل، ایم نسازی و کاهش آسیب پذیری زیرساخت های مورد نیاز مردم است تا بتدریج شرایطی را برای امنیت ایجاد نماید. این گونه اقدامات مهم در اکثر کشورهای دنیا یا انجام شده و یا در حال اقدام است. به عنوان مثال تجربیات حاصل از جنگ تحمیلی و خسارت های وارده ناشی از تهاجمات دشمن به تأسیسات نظامی و صنعتی از قبیل: کارخانجات تولید تسلیحات نظامی، نیروگاه ها، پالایشگاه ها، محورهای مواصلاتی، بیمارستان ها، پادگان ها و صنایع مادر و همچنین صدمات انسانی، اقتصادی، اجتماعی و ... لزوم توجه به برنامه ریزی های مدیریتی را در زمان بحران توجیه م ینماید. مدیریت بحران با توجه به گستردگی معنایی و تعدد نوع آن در کشور به عنوان یکی از عوامل اصلی در پیشگیری از سوانح غیرمترقبه و راه کارهای مناسب در حین بروز حوادث تلقی یشود. در این راستا استفاده از GIS با قابلیت های منحصر به فرد، ابزارها و راه کارهای مفیدی را در اختیار مدیریت بحران در مقیاس های مختلف (مکانی و موضوعی) قرار می دهد و توانمندی های خیره کننده ای از جمله یکپارچه سازی مدیریتی را سبب می شود

کاربرد سیستمهای اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت بحران از دیدگاه پدافند غیر عامل Keywords:

سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) , مدیریت بحران , یکپارچه سازی

کاربرد سیستمهای اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت بحران از دیدگاه پدافند غیر عامل authors

مژگاه توکلی زاده

کارشناس ارشد GIS از دانشگاه شهید بهشتی، عضو پژوهشکده شهرسازی و معماری دف

علی اکبر ستاره

کارشناس ار

احد خیرآبادی

کارشناس ارشد GIS از دانش

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ولی زاده کامران، خلیل، نرم‌افزار مدیریت‌بحران مبتنی بر GIS ...
سجادی، جلال‌الدین و کیانی، اکبر، بکارگیری سیستم اطلاعات جغرافیایی سیار ...
خیرآبادی، احد، طراحی _ گرای مدل داده‌ای GIS در مدیریت ...
رضاپور، رفعت، کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS در مدیریت بحران ...
فرزاد بهتاش، محمدرضا و حسینی جناب، وحید، نقش فناوری GIS ...
Betty E. Smith _ Department of Geology and Geography at ...
Kates, Robert W.Christoph Hohenemser, and Jeanne X. Kasperson. 1985. :Introduction: ...
Philip C. Emmi a; Carl A. Horton. A Monte Carlo ...
Carver, S. (1991). Integrating multi-criteria evaluation with geographical information systems. ...
Kim, K. and S. Ventura. 1993. Large-scale modeling of urban ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد سیستمهای اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت بحران از دیدگاه پدافند غیر عامل" توسط مژگاه توکلی زاده، کارشناس ارشد GIS از دانشگاه شهید بهشتی، عضو پژوهشکده شهرسازی و معماری دف؛ علی اکبر ستاره، کارشناس ار؛ احد خیرآبادی، کارشناس ارشد GIS از دانش نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش سراسری سامانه اطلاعات مکانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)، مدیریت بحران، یکپارچه سازی هستند. این مقاله در تاریخ 8 اردیبهشت 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5205 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که درحال حاضر عمد هترین هدف پدافند غیرعامل، ایم نسازی و کاهش آسیب پذیری زیرساخت های مورد نیاز مردم است تا بتدریج شرایطی را برای امنیت ایجاد نماید. این گونه اقدامات مهم در اکثر کشورهای دنیا یا انجام شده و یا در حال اقدام است. به عنوان مثال تجربیات حاصل از جنگ تحمیلی و خسارت های وارده ناشی از تهاجمات ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد سیستمهای اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت بحران از دیدگاه پدافند غیر عامل با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.