سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برر سی مدلسا زی هوش مصنوعی بر تخمین حداقل فشار امتزاج پذیری گاز غیر هیدروکربن یک تز ریقی به منظور افز ایش تولید نفت

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,509

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NIFRC01_007

Index date: 27 May 2009

برر سی مدلسا زی هوش مصنوعی بر تخمین حداقل فشار امتزاج پذیری گاز غیر هیدروکربن یک تز ریقی به منظور افز ایش تولید نفت abstract

تزریق گاز امتزاج پذیر یکی از مهمترین و مؤثرترین روشهای ازدیاد برداشت نفت است. مهمترین پارامتر در طراحی این گونه فرایند ها است . حداقل فشار امتزاج پذیری کمترین فشا ری است که سیال تزریق شده می تواند بصورت دینامیک و از « حداقل فشار امتزاج پذیری طریق تماسهای مکرر با سیال مخزن به امتزاج پذیری برس د. درحال حاضر روشهای آزمایشگاهی تعیین حداقل فشار امتزاج پذیری عبارتند از آزمایش لول ه قلمی و دستگاه حباب بالا روند ه. به دلیل اینکه اینگونه آزمایشها بسیار وقت گیر و پر هزینه می باشند، بنابراین مدلسازی فرایند تماس چندگانه برای محاسبه و پیش بینی حداقل فشار امتزاج پذیری از اهمیت خاصی برخوردار است. در این تحقیق، دستگاه آزمایش لوله قلمی با است فاده ازروشهای هوش مصنوعی شامل شبکه عصبی مصنوعی، منطق فازی و الگوریتم ژنتیک شبیه سازی شده است . درشرایطی که در دمای مخزن و فشار تزریق، سیال مخزن و سیال تزریق شده به امتزاج پذیر شوند خواص هر دو فازکاملاً مشابه یکدیگر خواهد بود و در ن هایت یک سیستم سیال تک فاز وجود خواهد داشت.

برر سی مدلسا زی هوش مصنوعی بر تخمین حداقل فشار امتزاج پذیری گاز غیر هیدروکربن یک تز ریقی به منظور افز ایش تولید نفت Keywords:

تزریق گاز امتزاج پذیر - حداقل فشار امتزاج پذیری - هوش مصنوعی

برر سی مدلسا زی هوش مصنوعی بر تخمین حداقل فشار امتزاج پذیری گاز غیر هیدروکربن یک تز ریقی به منظور افز ایش تولید نفت authors

مجید سجادیان

کارشناسی ارشد مهندسی نفت، واحد علوم و تحقیقات

محمدرضا عشایری

کارشناس ی ارشد مهندسی نفت، واحد علوم و تحقیقات

بابک امین شهیدی

استادیار بخش مهندسی نفت، واحد علوم و تحقیقات

ابوالقاسم امامزاده

استادیار بخش مهندسی نفت، واحد علوم و تحقیقات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Stosur, G.J., Singer, M.I., Luhning, R.W. and Yurko, W.J.: "Enhanced ...
Moritis, G.: «EOR Continues to Unlock Oil Resources, " Oil ...
International Petroleum News and Technology: "Oil & Gas Journal", PennWell, ...
Harvey, R.L., *Neural network principles" , Prentice Hall (1994) ...
Green, D.W. and Willhite, G.P.: "Enhanced Oil Recovery Henry L. ...
Lake, W.L.: "Enhanced _ Recovery", Prentice-Hal Inc, (1989) ...
(10) . Rathmell, J.J., Stalkup, F.I., and Hassinger, R.C.: _ ...
(24). Metcalfe, R.S., «Effects of impurities _ minimum miscibility pressures ...
Hoier, L. and Whitson, H.C.: "Miscibility Variation in Com positional ...
Danesh, A.: "PVT and Phase behavior of Petroleum Reservoir Fluids", ...
(39). Alston, R.B., Kokolis, G.P., James, C.F., "CO2 minimum miscibility ...
Correlation for impure CO2 streams and live oil systems" Society ...
(42). Dong, M., "Task -minimum miscibility pressure (MMP) studies, _ ...
Yuan, H., Johns, R.T., Egwuenu, A.M., Dindoruk, B. Improved MMP ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برر سی مدلسا زی هوش مصنوعی بر تخمین حداقل فشار امتزاج پذیری گاز غیر هیدروکربن یک تز ریقی به منظور افز ایش تولید نفت" توسط مجید سجادیان، کارشناسی ارشد مهندسی نفت، واحد علوم و تحقیقات؛ محمدرضا عشایری، کارشناس ی ارشد مهندسی نفت، واحد علوم و تحقیقات؛ بابک امین شهیدی، استادیار بخش مهندسی نفت، واحد علوم و تحقیقات؛ ابوالقاسم امامزاده، استادیار بخش مهندسی نفت، واحد علوم و تحقیقات نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی مخازن شکافدار و چالش های پیش رو، با نگاه ویژه به مخازن بزرگ کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تزریق گاز امتزاج پذیر - حداقل فشار امتزاج پذیری - هوش مصنوعی هستند. این مقاله در تاریخ 6 خرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1509 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تزریق گاز امتزاج پذیر یکی از مهمترین و مؤثرترین روشهای ازدیاد برداشت نفت است. مهمترین پارامتر در طراحی این گونه فرایند ها است . حداقل فشار امتزاج پذیری کمترین فشا ری است که سیال تزریق شده می تواند بصورت دینامیک و از « حداقل فشار امتزاج پذیری طریق تماسهای مکرر با سیال مخزن به امتزاج پذیری برس د. درحال ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی هوش مصنوعی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله برر سی مدلسا زی هوش مصنوعی بر تخمین حداقل فشار امتزاج پذیری گاز غیر هیدروکربن یک تز ریقی به منظور افز ایش تولید نفت با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.