سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین مقاومت به شوری در نتاج انجیر سبز استهبان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 839

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI09_462

Index date: 11 May 2018

تعیین مقاومت به شوری در نتاج انجیر سبز استهبان abstract

در این پژوهش به منظور یافتن پایه مقاوم به شوری تاثیر 4 سطح شوری شاهد 4و6و8 دسی زیمنس بر متر بر 4 ژنوتیپ حاصل از تلاقی رقم سبز با 4 والد پدری منطقه استهبان بررسی شد. نتایج حاصل نشان داد که تلاقی شماره 8 که حاصل تلاقی رقم مادری سبز و والد نر خرمایی بود با داشتن بیشترین تعداد برگ و نسبت پتاسیم به سدیم و همچنین کمترین مقدار تجمع سدیم و کلر در برگ به عنوان مقاوم ترین پایه می باشد

تعیین مقاومت به شوری در نتاج انجیر سبز استهبان Keywords:

تعیین مقاومت به شوری در نتاج انجیر سبز استهبان authors

مهوش زارعی

دانشجوی دکتری،گروه علوم باغبانی و مهندسی فضای سبز، دانشگاه فردوسی مشهد

مجید راحمی

استاد بخش علوم باغبانی، دانشگاه شیراز،

مجید عزیزی

استاد بخش علوم باغبانی و مهندسی فضای سبز، دانشگاه فردوسی مشهد.

علی تهرانی فر

استاد بخش علوم باغبانی و مهندسی فضای سبز، دانشگاه فردوسی مشهد.

مقاله فارسی "تعیین مقاومت به شوری در نتاج انجیر سبز استهبان" توسط مهوش زارعی، دانشجوی دکتری،گروه علوم باغبانی و مهندسی فضای سبز، دانشگاه فردوسی مشهد؛ مجید راحمی، استاد بخش علوم باغبانی، دانشگاه شیراز،؛ مجید عزیزی، استاد بخش علوم باغبانی و مهندسی فضای سبز، دانشگاه فردوسی مشهد.؛ علی تهرانی فر، استاد بخش علوم باغبانی و مهندسی فضای سبز، دانشگاه فردوسی مشهد. نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انجیر، تحمل شوری، سدیم؛ پتاسیم، کلر هستند. این مقاله در تاریخ 21 اردیبهشت 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 839 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش به منظور یافتن پایه مقاوم به شوری تاثیر 4 سطح شوری شاهد 4و6و8 دسی زیمنس بر متر بر 4 ژنوتیپ حاصل از تلاقی رقم سبز با 4 والد پدری منطقه استهبان بررسی شد. نتایج حاصل نشان داد که تلاقی شماره 8 که حاصل تلاقی رقم مادری سبز و والد نر خرمایی بود با داشتن بیشترین تعداد برگ ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین مقاومت به شوری در نتاج انجیر سبز استهبان با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.