سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر کاربرد پلیمرهای سوپر جاذب و کوددامی بر میزان قابلیت جذب عناصر پر مصرف و پانویه در خاک

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,130

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCMDSAI01_021

Index date: 12 June 2009

بررسی تاثیر کاربرد پلیمرهای سوپر جاذب و کوددامی بر میزان قابلیت جذب عناصر پر مصرف و پانویه در خاک abstract

عناصر پر مصرف و ثانویه در خاکها به فرم قابل جذب و غیر قابل جذب وجود دارند. میزان قابلیت عناصر غذایی تاثیر مستقیم بر رشد گیاهان دارد. عوامل مختلفی مانند مواد آلی، نوع کانی ها،آب و هوا و غیره در این امر موثرند. در این تحقیق تاثیر کاربرد پلیمر سوپر جاذب(A200) و کود گاوی پوسیده بر میزان قابلیت جذب عناصر پر مصرف(P,K) و ثانویه(Ca,Mg) بررسی شد. این مطالعه در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با شش تیمار در چهارم تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش مصرف کود دامی بر مینای 45 تن در هکتار و پلیمر سوپر جاذب بر مبنای 200 کیلوگرم درهکتار بود که شامل شاهد(بدون مصرف کود دامی و پلیمر سوپر جاذب)، مصرف 100% کود دامی (45 تن در هکتار)،مصرف 100% پلیمر سوپر جاذب(200 کیلوگرم در هکتار) مصرف 50% کود دامی و 50% پلیمر جاذب مصرف 35%کود دامی و 65% پلیمر سوپر جاذب، مصرف 65% کود دامی و 35% پلیمر سوپر جاذب بود. پس از اختلاط این مواد با خاک در عمق 30 سانتی متر خاک، گیاه ذرت کشت شد. بعد از برداشت ذرت نمونه های مرکب خاک از کرتها در عمق 30-0 سانتی متری برداشت شد و میزان فابل جذب عناصر اندازه گیری شد. نتایج حاصله در قالب طرح آماری مربوطه تجزیه و تحلیل آماری شده و میانگبن ها با آزمون دانکن در سطح 5% مورد مقایسه قرار گرفتند.

بررسی تاثیر کاربرد پلیمرهای سوپر جاذب و کوددامی بر میزان قابلیت جذب عناصر پر مصرف و پانویه در خاک Keywords:

سوپر جاذب , ماده آلی , عناصر غذایی پر مصرف و ثانویه

بررسی تاثیر کاربرد پلیمرهای سوپر جاذب و کوددامی بر میزان قابلیت جذب عناصر پر مصرف و پانویه در خاک authors

سید هاشم خادم

مسئول آزمایشگاه خاک آزما پارس

مصطفی چرم

عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز

محمدجواد روستا

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس

علی کسرائیان

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

مقاله فارسی "بررسی تاثیر کاربرد پلیمرهای سوپر جاذب و کوددامی بر میزان قابلیت جذب عناصر پر مصرف و پانویه در خاک" توسط سید هاشم خادم، مسئول آزمایشگاه خاک آزما پارس؛ مصطفی چرم، عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز؛ محمدجواد روستا، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس؛ علی کسرائیان، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مدیریت و توسعه کشاورزی پایدار در ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سوپر جاذب، ماده آلی، عناصر غذایی پر مصرف و ثانویه هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2130 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که عناصر پر مصرف و ثانویه در خاکها به فرم قابل جذب و غیر قابل جذب وجود دارند. میزان قابلیت عناصر غذایی تاثیر مستقیم بر رشد گیاهان دارد. عوامل مختلفی مانند مواد آلی، نوع کانی ها،آب و هوا و غیره در این امر موثرند. در این تحقیق تاثیر کاربرد پلیمر سوپر جاذب(A200) و کود گاوی پوسیده بر میزان قابلیت جذب عناصر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر کاربرد پلیمرهای سوپر جاذب و کوددامی بر میزان قابلیت جذب عناصر پر مصرف و پانویه در خاک با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.