سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنجش میزان آمادگی یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تربیت مدرس

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,932

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICELEARNING04_041

Index date: 29 July 2009

سنجش میزان آمادگی یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تربیت مدرس abstract

فنّاوری اطلاعات، تعاملات علمی را شکل دیگری بخشیده و بر چگونگی کسب و انتقال دانش در جامعه تأثیر زیادی داشته است. دانشگاهها و مراکز علمی به عنوان مراکز اصلی خلق و انتقال علم، بتدریج شکل دیگری را به خود خواهند گرفت. در این میان یکی از موضوعاتی که مدیران و مسؤولان آموزش عالی باید به طور جدی به آن بیندیشند، ایجاد دانشگاه مجازی و تحقق یادگیری الکترونیکی در آن است. تحقق این امر مستلزم فراهم آمدن شرایطی از جنبه های مختلف است که از دید سیستمی آمادگی الکترونیکی نامیده میشود. اندازه گیری میزان توانمندی نظامهای آموزشی در استقرار آموزش الکترونیکی یکی از نکات مهم در پیشبرد اهداف آموزش عالی کشور است. دانشگاه تربیت مدرس از جمله دانشگاه هایی است که درطّی چند سال گذشته تلاش کردهاست با تمهید امکانات سخت افزاری و نرم افزاری چند رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد را از معبر آموزش الکترونیکی ارائه کند. از این رو لازم است با تدوین مدلی مناسب، میزان آمادگی یادگیری الکترونیکی این دانشگاه سنجیده شود. این ارزیابی چارچوب مناسبی را برای تقویت توانمندی ها و شناسایی ضعفها به دست میدهد. از این رو در این مقاله تلاش شده است با اتکا بر مطالعات تطبیقی و نظر خبرگان ملّی مدل مناسبی برای ارزیابی آمادگی یادگیری الکترونیکی ارائه شود و سپس با به کارگیری این مدل تحلیل کاملی از وضعیت نظام یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تربیت مدرس از وجوه چهارده گانه مدل شامل: سیاست آموزشی، مدیریت، استاندارد، محتوا، قوانین ومقررات، منابع مالی، منابع انسانی، فرهنگ، امنیت، تجهیزات سخت افزاری، شبکه ارتباطی و بالاخره پشتیبانی، نظارت و هماهنگی ارائه خواهد شد. شایان ذکر اینکه مدل کاربردی در این تحقیق براساس ویژگیها و اقتضائات بومی کشور تدوین شده است و قابلیت کاربرد در ارزیابی آمادگی یادگیری الکترونیکی در سایر دانشگاهها را نیز داراست.

سنجش میزان آمادگی یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تربیت مدرس Keywords:

سنجش میزان آمادگی یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تربیت مدرس authors

غلامعلی منتظر

گروه مهندسی فناوری اطلاعات- دانشکده فنی و مهندسی- دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دولی. س. (1384)؛ «رائه چهارچوب معماری اطلاعات برای دانشگاه مجازی»، ...
بازرگان، ع. ؛ سرمد، ز. : حجازی، ا. _ «روشهای ...
Commission international Sure Le duction pour le vigt et unie ...
Matthew Comerchero; "E-Learning concepts _ _ _ E-Learning: Design, Delivery, ...
Kaur, K. (2004), "An Assessmet of e-Learning Readiness at the ...
model for readimess-ع 7.Carlos Machado, "Developing an higher education institutions ...
Proposals":The Art of Development and Delivery available at : http ...
Ab outLearning _ Retri evedJuly25 , (2005), from, ...
http://www. lea rningcircuits. o rg/2 _ v2 000Chapnick. htm ...
Country ".Educational Technology & Society, 8(4), pp.244-257؛((2005 l 1 .Borotis, ...
_ ulymenakou , A(2004) .E-Learning ...
_ : //www _ eltrun _ gr/papers/eLReadie ss_ELEARN2 12.Rosenberg, M... ...
3.Broadbent, B _ Tip to help decide if your organization ...
4.Anderson, T. (2002).:Is elearning Right for your organization ?Learning Circuits ...
at:http/www. lea rningcircuits. o rg/2 002jan2002/ Anderson. html ...
Honey, D _ (2002)As sessing organizational readiness for performance ...
6.Rogres, E.M." Diffision of innovations (5thEd.), New York, NY: (2003);pp.27-32 ...
_ 7 .Worknowledge ;"E-learning Assessment Readiness"; (2004); Available at: http/www. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنجش میزان آمادگی یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تربیت مدرس" توسط غلامعلی منتظر، گروه مهندسی فناوری اطلاعات- دانشکده فنی و مهندسی- دانشگاه تربیت مدرس؛ بهناز داراب نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی آموزش الکترونیکی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله یادگیری الکترونیکی، دانشگاه مجازی، آمادگی الکترونیکی، سنجش، دانشگاه تربیت مدرس هستند. این مقاله در تاریخ 7 مرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4932 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فنّاوری اطلاعات، تعاملات علمی را شکل دیگری بخشیده و بر چگونگی کسب و انتقال دانش در جامعه تأثیر زیادی داشته است. دانشگاهها و مراکز علمی به عنوان مراکز اصلی خلق و انتقال علم، بتدریج شکل دیگری را به خود خواهند گرفت. در این میان یکی از موضوعاتی که مدیران و مسؤولان آموزش عالی باید به طور جدی به آن بیندیشند، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنجش میزان آمادگی یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تربیت مدرس با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.