سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ایجاد سامانه مدیریت سوانح همگانم با توسعه زیرساختها با رویکرد ارتقاء ایمنی در شبکه حمل و نقل

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,277

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCRRAF01_100

Index date: 31 July 2009

ایجاد سامانه مدیریت سوانح همگانم با توسعه زیرساختها با رویکرد ارتقاء ایمنی در شبکه حمل و نقل abstract

افزایش روزافزون تعداد وسایل نقلیه و سفرهای درون شهری و برون شهری، باعث افزایش بیش از حد تصادفات وسایل نقلیه شده است. وقوع تصادف بین وسایل نقلیه یکی از عوارض منفی امنیت و توسعه پایدار است که مشکلات بسیاری از جمله خسارت، تلفات، ازدحام، هدررفتن وقت و درگیری رابه همراه دارد. یک سیستم منضبط و کارای حمل و نقل باید به نحوی ساماندهی شود که در آن، رفع مشکلات و اثرات منفی ناشی از تصادفات به سهلترین و کارآمدترین شکل امکانپذیر باشد. در راستای امنیت و توسعه پایدار بتوان به ایجاد چهارچوب یک سیستم مطمئن، پاسخگو و دقیق دست یافت. اما عملکرد فعلی ارگانهای ذیربط تصادفات، منطبق با هدف مزبور نمی باشد. روند فعلی رسیدگی به تصادفات دارای چالشهای متعددی می باشد، لزوم طی پروسه های متعدد و در بعضی از موارد زائد در زمان وقوع حوادث منجر به بروز مشکلات عدیده ای می گردد، در حالیکه با جایگزینی یک پروسه جامع و کامل، مبتنی بر اصول سه گانه ترافیک علاوه بر تمرکز قوای عملیاتی، اثرات قابل توجهی در کاهش تلفات حوادث به همراه خواهد داشت. اصول سه گانه ترافیک که بنیان و شالوده علم ترافیک بر آن استوار گردیده موسوم به مثلث E3 شامل: 1- آموزش(Education)2- مهندسی(Engineering)3- اجرای مقررات(Enforcement) می باشد. توجه به این اصول نقش موثری در کاهش تلفات تصادفات خواهد داشت. عدم هدایت صحیح ترافیک منجر به ازدحام ترافیکی و درگیری افراد بسیار زیاد در مساله می شود ازدحام موجود در شبکه معابر، منجر به طولانی شدن زمان رسیدن افسران راهنمایی و رانندگی و سایر ارگانها به محل تصادفات نیز می گردد. همچنین تاخیرات طولانی مدت، بروز ازدحام در شبکه راهها، اتلاف وقت مسافرین، اتلاف سوخت وسایل نقلیه و افزایش آلودگی هوا از عواقب مستقیم این امر می باشد. عدم آموزش و تخصص افسران مراجعه کننده به محل تصادف، باعث ایجاد اشتباهات متعدد در زمینه مدیریت و هدایت صحیح ترافیک و بی اعتمادی مردم نسبت به پلیس می گردد. نتیجه آن ازدحام تصادفات ثانویه و بروز مشکلات عدیده است.

ایجاد سامانه مدیریت سوانح همگانم با توسعه زیرساختها با رویکرد ارتقاء ایمنی در شبکه حمل و نقل Keywords:

ایجاد سامانه مدیریت سوانح همگانم با توسعه زیرساختها با رویکرد ارتقاء ایمنی در شبکه حمل و نقل authors

علیرضا احمدی فینی

کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه علم و صنعت ا یران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سالنامه آماری حمل و نقل، سازمان حمل و نقل و ...
گزارش عملکردی، شرکت توسعه زیرساختهای راههای کشور وابسته به وزارت ...
مدیریت ایمنی، وزارت راه و ترابری، معاونت آموزش، تحقیقات و ...
شاهی، جلیل، مهندسی ترافیک پیشرفته، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ...
iFRc (world Disasters Report 2001, intern ational Federation of Red ...
www.uwm.edu (university Of Wisconsin) ...
FHwA, Traffic Incident Management Handbook 2000 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ایجاد سامانه مدیریت سوانح همگانم با توسعه زیرساختها با رویکرد ارتقاء ایمنی در شبکه حمل و نقل" توسط علیرضا احمدی فینی، کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه علم و صنعت ا یران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی تصادفات و سوانح جاده ای و ریلی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت سوانح، زیرساختها، ایمنی، شبکه حمل و نقل، محور ترانزیتی شرق هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1277 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که افزایش روزافزون تعداد وسایل نقلیه و سفرهای درون شهری و برون شهری، باعث افزایش بیش از حد تصادفات وسایل نقلیه شده است. وقوع تصادف بین وسایل نقلیه یکی از عوارض منفی امنیت و توسعه پایدار است که مشکلات بسیاری از جمله خسارت، تلفات، ازدحام، هدررفتن وقت و درگیری رابه همراه دارد. یک سیستم منضبط و کارای حمل و نقل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ایجاد سامانه مدیریت سوانح همگانم با توسعه زیرساختها با رویکرد ارتقاء ایمنی در شبکه حمل و نقل با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.