سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی اتصال یک نیروگاه بادی نمونه به شبکه برق و تخمین خطاهای الکتریکی آن و مقایسه با خطاهای پک نیروگاه موتور ژنراتور گازی نمونه هم ظرفیت

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 608

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IEAC04_057

Index date: 23 July 2018

مدل سازی اتصال یک نیروگاه بادی نمونه به شبکه برق و تخمین خطاهای الکتریکی آن و مقایسه با خطاهای پک نیروگاه موتور ژنراتور گازی نمونه هم ظرفیت abstract

در این مقاله با مطالعه موردی بر روی دو واحد توربین2/5 مگاواتی با ژنراتور دوسو تغذیه واقع در دشت قزوین، متصل به شبکه توزیع 20 کیلو ولت، و همینطور نیروگاه از نوع موتور ژنراتور گازی متشکل از 6یونیت1مگاواتی متصل به شبکه فوق توزیع تهران را در محیط نرم افزار دیگسایلنت در زمان اتصال به شبکه شبیه سازی نموده، سپس با مقایسه نتایج شبیه سازی هر یک از نیروگاه ها میزان انرژی تامین نشده ناشی از وقوع خطای 3فاز ماندگار و تخمین ضرر مالی ناشی از آن در دو کمینه و بیشینه تولید سال 94، بررسی شده است.

مدل سازی اتصال یک نیروگاه بادی نمونه به شبکه برق و تخمین خطاهای الکتریکی آن و مقایسه با خطاهای پک نیروگاه موتور ژنراتور گازی نمونه هم ظرفیت Keywords:

مدل سازی اتصال یک نیروگاه بادی نمونه به شبکه برق و تخمین خطاهای الکتریکی آن و مقایسه با خطاهای پک نیروگاه موتور ژنراتور گازی نمونه هم ظرفیت authors

امیر کلانتری

گروه مهندسی انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران

محمد ساتکین

گروه مهندسی انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران

مقاله فارسی "مدل سازی اتصال یک نیروگاه بادی نمونه به شبکه برق و تخمین خطاهای الکتریکی آن و مقایسه با خطاهای پک نیروگاه موتور ژنراتور گازی نمونه هم ظرفیت" توسط امیر کلانتری، گروه مهندسی انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران؛ محمد ساتکین، گروه مهندسی انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی تجدیدپذیر، خطا متقارن، نیروگاه کهک قزوین، پست ایت الله کاشانی، انرژی تامین نشده هستند. این مقاله در تاریخ 1 مرداد 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 608 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله با مطالعه موردی بر روی دو واحد توربین2/5 مگاواتی با ژنراتور دوسو تغذیه واقع در دشت قزوین، متصل به شبکه توزیع 20 کیلو ولت، و همینطور نیروگاه از نوع موتور ژنراتور گازی متشکل از 6یونیت1مگاواتی متصل به شبکه فوق توزیع تهران را در محیط نرم افزار دیگسایلنت در زمان اتصال به شبکه شبیه سازی نموده، سپس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی اتصال یک نیروگاه بادی نمونه به شبکه برق و تخمین خطاهای الکتریکی آن و مقایسه با خطاهای پک نیروگاه موتور ژنراتور گازی نمونه هم ظرفیت با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.