سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اساس مدلسازی شافت و فرایند تراز نمودن آن در کشتیها

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,965

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSMI11_076

Index date: 21 August 2009

بررسی اساس مدلسازی شافت و فرایند تراز نمودن آن در کشتیها abstract

در دهه های گذشته با افزایش اندازه و طول کشتیها، طول شافت آنها افزایش یافته است. شافت سیستم تحرک اصلی در تمام عمرکشتی تحت تاثیر شرایط کاری مختلفی قرار می گیرد. شرط لازم برای سیستم شافت جهت مقابله و دوام در تمامی موقعیتهای ممکن آنست که بخوبی بعد بندی مونتاژ و برروی کشتی نصب و تست گردد. از طرفی تراز بودن شافت، مهمترین عامل در حین فرایند مونتاژ می باشدکه برای این منظور بایستی پیش فرضیات محاسبات، مدل نمودن قسمتهای مختلف شافت، ویژگیهای مواد و نوع بارگذاری برروی شافت، بصورت تفصیلی استخراج گردد. بیشتر محاسباتی شافت با استفاده از آنالیز تئوری مدل انجام می گردد که در این حالت عکس العمل یاتاقانها ضرایب تاثیر شیب شافت، ممان خمشی، نیروی برشی و تنش خمشی در حالت تراز استاتیکی تحلیل و محاسبه می شود. پارامترهای اولیه در تحلیل تراز کردن شافت مشخصات فیزیکی از قبیل طول، قطر و توزیع وزن المانهای موجود برروی شافت می باشد. از طرفی عوامل دیگری از قبیل حالت بارگذاری کامل، نیمه و حالت بالاست، قله و قعر موج، موتورهای حرارتی و تراست متغیر پروانه، که در حالت واقعی برروی فرایند تراز نمودن شافت تاثیر بسزایی دارند باید در فرایند ترازنمودن مدنظر قرار گرفته شوند. دراین تحقیق چگونگی و اهمیت تراز نمودن شافت کشتی جهت بهبود راندمان سیستم انتقال قدرت در کشتیها مورد بررسی قرارگرفته و به کمک نرم افزار Shaftflex ، سیستم شافت و پروانه یک شناور نمونه تحلیل گردید.

بررسی اساس مدلسازی شافت و فرایند تراز نمودن آن در کشتیها Keywords:

بررسی اساس مدلسازی شافت و فرایند تراز نمودن آن در کشتیها authors

محمدرضا خدمتی

دانشیار دانشکده مهندسی کشتی سازی و صنایع دریایی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مهدی ایرانمنش

دانشیار دانشکده مهندسی کشتی سازی و صنایع دریایی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

کریم اکبری وکیل آبادی

دانشجوی دوره دکتری دانشکده مهندسی کشتی سازی و صنایع دریایی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

عبدالحمید عزیزی

دانشجوی دوره دکتری دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
BATRAK, Y.: "Intellectual Maritime Techologies _ ShaftMaster Software", Web page: ...
Vulic, N., ،:Advaced Shafting Aligment: Bebaviour of Shafting in Operation, ...
ClassNK, Part A, _ _ GUIDELINES ON SHAFTING ALIGNMENT _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اساس مدلسازی شافت و فرایند تراز نمودن آن در کشتیها" توسط محمدرضا خدمتی، دانشیار دانشکده مهندسی کشتی سازی و صنایع دریایی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ مهدی ایرانمنش، دانشیار دانشکده مهندسی کشتی سازی و صنایع دریایی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ کریم اکبری وکیل آبادی، دانشجوی دوره دکتری دانشکده مهندسی کشتی سازی و صنایع دریایی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ عبدالحمید عزیزی، دانشجوی دوره دکتری دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین همایش ملی صنایع دریایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تراز نمودن شافت، خیز شافت، یاتاقان، روش اندازه گیری هستند. این مقاله در تاریخ 30 مرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2965 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه های گذشته با افزایش اندازه و طول کشتیها، طول شافت آنها افزایش یافته است. شافت سیستم تحرک اصلی در تمام عمرکشتی تحت تاثیر شرایط کاری مختلفی قرار می گیرد. شرط لازم برای سیستم شافت جهت مقابله و دوام در تمامی موقعیتهای ممکن آنست که بخوبی بعد بندی مونتاژ و برروی کشتی نصب و تست گردد. از طرفی تراز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اساس مدلسازی شافت و فرایند تراز نمودن آن در کشتیها با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.