سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

هدایت هیدرولیکی آبخوان، برآورد و بهینه سازی به کمک الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی دشت هشتگرد)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,681

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCHYDROGEOLOGY01_075

Index date: 23 August 2009

هدایت هیدرولیکی آبخوان، برآورد و بهینه سازی به کمک الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی دشت هشتگرد) abstract

ضرائب ذخیره و انتقال آب (آبگذری) از نظر مطالعه آبخوان ها برای تعیین بهترین نقاط حفر چاه و بهره برداری از آبهای زیرزمینی اهمیت زیادی دارند. برآورد این ضرایب معمولا بااستفاده از آزمونهای پمپاژ چاه صورت می گیرد ولی غالباً چاههای که برای آزمونهای پمپاژ مناسب باشند به قدر کافی وجود ندارند باانجام آزمونهای پمپاژ درتمام چاهها عملی نیستند.در محدوده مطالعاتی هشتگرد که در استان تهران واقع می باشد به علت نبودن چاه اکتشافی و کمبود انجام آزمایشات پمپاژ ( 3مورد پمپاژ) و پایین بودن دقت این آزمایشها، آمار و اطلاعات دقیقی در مورد ضرایب هیدرودینامیکی درسطح دشت گزارش نشده است. هدف ازاین تحقیق ارائه یک مدل بهینه برآورد ضرایب هیدرودینامیکی آبخوان با استفاده از الگوریتم می باشد. در این مدل تابع هدف حداثل کردن مجموع معادلان بیلان آبی در سطح کل دشت می باشد. در این تحقیق در راستای تهیه بیلان منابع آب، پارامترهای ضریب انتقال آب و ضریب ذخیره از طریق الگوریتم ژنتیک به صورت بهینه برآورد و منحنی های هم قابلیت انتقال آبخوان تهیه می شود. میزان ضریب قابلیت انتقال در سفره مرکزی دشت از حدود 300 تا 6000 متر مربع در روز و در سفره جنوب غربی دشت از حدود 1000 تا 6000 متر مربع درروز به کمک این الگوریتم براورد شد. مدل به خوبی وجود دو سفره آب زیرزمینی در دشت هشتگرد را نشان داد و همچنین این مدل نشان داد که میزان تخلیه در 13 پلیگون بیش از مقدار واقعی آن در آمارها ارائه شده است.

هدایت هیدرولیکی آبخوان، برآورد و بهینه سازی به کمک الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی دشت هشتگرد) Keywords:

هدایت هیدرولیکی آبخوان، برآورد و بهینه سازی به کمک الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی دشت هشتگرد) authors

مهران قدرتی

کارشناس ارشد شرکت آب منطقه ای تهران

مهدی نوجوان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت در سوانح طبیعی دانشگاه تهران

ابوالفضل اکبرپور

دکتری عمران و استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بیرجند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
برور، .، بهرامی، ر، 1378. مدل ریاضی، ST مجله آبانگان، ...
Freeze, R.A., and Cherry, J.A., 1979. Groundwater, Prentice-Hall, Englewood Cliffs, ...
Holland, J., 1975. Adaptation in Natural and Artificial Systems, University ...
Kashef, A.-A. I, 1986. Groundwater Engineering, McGraw-Hill, Inc., New York. ...
Mays, L.W., Tung, Y .K, 1992. Hydrosystems Engineering and Management, ...
Todd, D.K., 1980. Ground Water Hydrology, 2d ed., Wiley, New ...
Walton, W. C., 1970. Groundwater Resource Evaluation, McGraw-Hill, Inc., New ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "هدایت هیدرولیکی آبخوان، برآورد و بهینه سازی به کمک الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی دشت هشتگرد)" توسط مهران قدرتی، کارشناس ارشد شرکت آب منطقه ای تهران؛ مهدی نوجوان، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت در سوانح طبیعی دانشگاه تهران؛ ابوالفضل اکبرپور، دکتری عمران و استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بیرجند نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس سراسری آبهای زیرزمینی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبخوان، الگوریتم ژنتیک، ضریب آبگذری، ضریب ذخیره هستند. این مقاله در تاریخ 1 شهریور 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2681 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ضرائب ذخیره و انتقال آب (آبگذری) از نظر مطالعه آبخوان ها برای تعیین بهترین نقاط حفر چاه و بهره برداری از آبهای زیرزمینی اهمیت زیادی دارند. برآورد این ضرایب معمولا بااستفاده از آزمونهای پمپاژ چاه صورت می گیرد ولی غالباً چاههای که برای آزمونهای پمپاژ مناسب باشند به قدر کافی وجود ندارند باانجام آزمونهای پمپاژ درتمام چاهها عملی نیستند.در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی الگوریتم ژنتیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله هدایت هیدرولیکی آبخوان، برآورد و بهینه سازی به کمک الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی دشت هشتگرد) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.