سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کارآیی سیستم شستشوی هیدرولیکی ذرات جامد رسوب از مجاری فاضلاب با استفاده از مدل فیزیکی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,365

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC08_041

Index date: 25 August 2009

بررسی کارآیی سیستم شستشوی هیدرولیکی ذرات جامد رسوب از مجاری فاضلاب با استفاده از مدل فیزیکی abstract

ته نشین شدن ذرات جامد در مجاری فاضلاب در طول دوره آب و هوائی خشک عامل مهم و شناخته شده در کاهش ظرفیت هیدرولیکی این مجاری می باشد[ 1]. یکی از دلایل اساسی ت هنشین شدن ذرات، طراحی هیدرولیکی این مجاری میباشد، که براساس پیک جریان در آب و هوای خشک می باشد. سرعت جریان در این شرایط جهت معلق نگه داشتن ذرات کافی نبوده و این عامل مهمی در انباشته شدن ذرات جامد در این مجاری می باشد. در سالهای اخیر روشهای مختلفی جهت شستشوی رسوبات ته نشین شده بکار گرفته شده است. این روشها شامل روش دستی 1 و فیزیکی 2، و روش خودکار یا اتوماتیک 3 می باشد[ 2]. این روشها بر دو پایه هیدرولیکی و مکانیکی بنا نهاده شده اند. بعضی از این روشها که پایه هیدرولیکی دارند توسط جریان یافتن حجمی از آب در یک دوره زمانی کوتاه باعث شستشوی رسوبات م یشوند. در این مورد ارتفاع جریان موقتی و سرعت آن در شستشوی رسوبات موثر می باشند. در این مقاله روشی جهت تسریع در شستشوی رسوبات ت هنشین شده پیشنهاد م یگردد که عبارت است از وارد کردن حجم نسبتاً زیادی آب در زمان کوتاهی بداخل مجرا، در نتیجه این عمل شسته شدن رسوبات در مدت زمان کوتاهتری نسبت به روش دستی انجام می شود. همچنین تکرار دفعات فلاشینگ باعث می شود تا مقدار زیادی از رسوبات، شسته شده و به قسمت انتهایی مجرا منتقل گردد، که در نتیجه تخلیه آن راحت تر صورت می پذیرد[ 3]

بررسی کارآیی سیستم شستشوی هیدرولیکی ذرات جامد رسوب از مجاری فاضلاب با استفاده از مدل فیزیکی Keywords:

بررسی کارآیی سیستم شستشوی هیدرولیکی ذرات جامد رسوب از مجاری فاضلاب با استفاده از مدل فیزیکی authors

محمد جواد نصراصفهانی

دانشجوی دکتری وکارشناس ارشد ساز ههای آبی، سازمان آب و برق خوزستان

محمود شفاعی بجستان

استاد دانشکده مهندسی علوم آب، دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نصر اصفهانی، محمد جواد و شفاعی بجستان، محمود(1384). "تعیین شرایط ...
شفاعی بجستان، محمود(1384)"مبانی و کاربرد مدلهای فیزیکی - هیدرولیکی" چاپ ...
Pisano et.al(1999). "Dry-Wether Deposition and Flushing for Combined Sewer Overflow ...
Durand.(1953)."Basic Relationships of the Transportation of Solids in Pipes -Experimental ...
Chi-Yuan Fan; and Richard Field, M .ASCE(2004) ."Gate and Vacuum ...
Bertrand-Kraj ewski, J.L, Bardin, J.D., Gibello, C., and Laplace, D. ...
Bertrand-Kraj ewski, J.L. (2003). Sewer sediment management: Some historical aSpects ...
Fan, C.-Y., Field, R., and Lai, F. H. (2003) _ ...
Fan, C.-Y.(2002). System and Method for Vacuum Flushing Sewer Solids, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کارآیی سیستم شستشوی هیدرولیکی ذرات جامد رسوب از مجاری فاضلاب با استفاده از مدل فیزیکی" توسط محمد جواد نصراصفهانی، دانشجوی دکتری وکارشناس ارشد ساز ههای آبی، سازمان آب و برق خوزستان؛ محمود شفاعی بجستان، استاد دانشکده مهندسی علوم آب، دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مجاری فاضلاب، فلاشینگ، ذرات رسوب، شستشوی خودکار هستند. این مقاله در تاریخ 3 شهریور 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1365 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ته نشین شدن ذرات جامد در مجاری فاضلاب در طول دوره آب و هوائی خشک عامل مهم و شناخته شده در کاهش ظرفیت هیدرولیکی این مجاری می باشد[ 1]. یکی از دلایل اساسی ت هنشین شدن ذرات، طراحی هیدرولیکی این مجاری میباشد، که براساس پیک جریان در آب و هوای خشک می باشد. سرعت جریان در این شرایط جهت معلق ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کارآیی سیستم شستشوی هیدرولیکی ذرات جامد رسوب از مجاری فاضلاب با استفاده از مدل فیزیکی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.