سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از بتن فوق توانمند در سازه های هیدرولیکی برای مقابله با پدیده کاویتاسیون

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,123

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCT01_047

Index date: 10 September 2009

استفاده از بتن فوق توانمند در سازه های هیدرولیکی برای مقابله با پدیده کاویتاسیون abstract

با توجه به اهمیت سازه های مستهلک کننده انرژی در سازه های هیدرولیکی و با توجه به هزینه های کلانی که صرف احداث و مرمت سازه های آبی و تعمیرات مربوط به آنها می شود لذا توجه به این امر بسیار ضروری به نظر می رسد با توجه به مطالعات انجام شده در خصوص انواع مختلف سدهای بزرگ معرفی شده توسط ICOLD علیرغم بزرگی حجم مخازن و در نظر گرفتن سیلابهای با دوره بازگشت بالا در طراحی این سدها هدایت آب مازاد توسط سرریزهای بکارگرفته بسیار حائز اهمیت می باشد. هنگامی که آب از روی سازه تند آب یا مقطع سرریز به سمت پایین دست هدایت می شود نظر به اینکه این آب حامل هزاران اسب بخار انرژی میب اشد مستهلک کردن انرژی این آب از الزامات احداث سد است. اما ایجاد سازه ای مثل حوضچه آرامش به منظور استهلاک کردن انرژی و اقتصادی انتخاب کردن ابعاد طرح و از همه مهم تر جوابگویی این سازه در برابر وظیفه ای که برعهده دارد کماکان زیرتجزیه و تحلیل میباشد. از عمده ترین مشکلاتی که این سازه با آن روبرو می باشد پدیده کاویتاسیون است که در مقاله حاضر راهکارهای مقابله با این عامل مخرب بوسیله روشهای متعدد از جمله مقاوم سازی نقاط ویژه حوضچه با استفاده از نوع ویژه ای از بتن با مقاومت بسیار بالا می باشد.

استفاده از بتن فوق توانمند در سازه های هیدرولیکی برای مقابله با پدیده کاویتاسیون Keywords:

استفاده از بتن فوق توانمند در سازه های هیدرولیکی برای مقابله با پدیده کاویتاسیون authors

سعید زینالی مهر

دانشجوی مهندسی عمران - مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی آذربایجان (وزارت نیر

یوسف پریش

استادیار و دکترای عمران، مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی آذربایجان(وزارت ن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I3] گزارش مدل ریاضی تخلیه کننده تحتانی سد گتوند علیا، ...
ضیاءالدین ایدی, محمدرضا جلیلی قاضی زاده - استفاده از بتن ...
حسین خورشیدی .ناصر طالب بیدختی، امیر حسین نیک سرشت - ... [مقاله کنفرانسی]
ویکی پدیا-انجمن فرهیختگان ایران _ iran-far.com ...
رمضانیانپور، علی اکبر, وب سایت انجمن بتن ایران www.ici.ir باییز1385 ...
Jalili, M.R.; Zarrati, A.R. , 'Development and calibration of a ...
Hopping, P. N.; Mass, G. R., Cavitation damage on the ...
Falvey, H. T., ;Cvitation in chut and spillway", USBR Engrg. ...
Chanson, _ bubble entrainment in free_surface turbulent shear flows", Academic ...
Bierwagen, D.; Abu-Hawash, A., :Ulra high performance concrete highway bridge", ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از بتن فوق توانمند در سازه های هیدرولیکی برای مقابله با پدیده کاویتاسیون" توسط سعید زینالی مهر، دانشجوی مهندسی عمران - مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی آذربایجان (وزارت نیر؛ یوسف پریش، استادیار و دکترای عمران، مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی آذربایجان(وزارت ن نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس بین المللی بتن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حفره زایی (کاویتاسیون)، بتن فوق توانمند، سازه های هیدرولیکی، دوده سیلیسی، فوق روان کننده هستند. این مقاله در تاریخ 19 شهریور 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2123 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اهمیت سازه های مستهلک کننده انرژی در سازه های هیدرولیکی و با توجه به هزینه های کلانی که صرف احداث و مرمت سازه های آبی و تعمیرات مربوط به آنها می شود لذا توجه به این امر بسیار ضروری به نظر می رسد با توجه به مطالعات انجام شده در خصوص انواع مختلف سدهای بزرگ معرفی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از بتن فوق توانمند در سازه های هیدرولیکی برای مقابله با پدیده کاویتاسیون با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.