سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

باز خوانی کاربرد معادلات جبری درجه سوم در تزیینات هندسی و تجلی معناگرایانه آن در معماری سنتی دوره طلایی تمدن اسلامی

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 981

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAUCONF01_0408

Index date: 21 September 2018

باز خوانی کاربرد معادلات جبری درجه سوم در تزیینات هندسی و تجلی معناگرایانه آن در معماری سنتی دوره طلایی تمدن اسلامی abstract

شناخت نقش پنهان ریاضیات در آثار معماری سنتی دوره طلایی تمدن اسلامی موجب بازخوانی ایده های شکل دهنده این آثار شده، و درنتیجه کمک شایانی در بازسازی و ترمیم آنها خواهد داشت. تاکنون، کاربرد معادلات جبری درجه سوم در حل مسایل مربوط به طراحی الگوهای هندسی در قالب سطوح تزیینی در معماری سنتی دوره طلایی تمدن اسلامی به طور جدی بررسی نشده است. در این پژوهش، با پیوند دادن علوم جبر و هندسه به رمز گشایی از این نقش پنهان در طراحی تزیینات هندسی معماری سنتی این دوره می پردازیم. روش پژوهش شامل دو رویکرد عمده تاویلی و توصیفی تفسیری مبتنی بر منابع تاریخی می باشد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که چگونه مساله پیداکردن ارتفاع مثلث هنجار خیام به عنوان پایه و اساس بسیاری از تزیینات هندسی معناگرا، منجر به حل کردن یک معادله جبری درجه سوم می شود.

باز خوانی کاربرد معادلات جبری درجه سوم در تزیینات هندسی و تجلی معناگرایانه آن در معماری سنتی دوره طلایی تمدن اسلامی Keywords:

باز خوانی کاربرد معادلات جبری درجه سوم در تزیینات هندسی و تجلی معناگرایانه آن در معماری سنتی دوره طلایی تمدن اسلامی authors

سعید پناهیان فرد

استادیار گروه ریاضی، دانشگاه پیام نور

مقاله فارسی "باز خوانی کاربرد معادلات جبری درجه سوم در تزیینات هندسی و تجلی معناگرایانه آن در معماری سنتی دوره طلایی تمدن اسلامی" توسط سعید پناهیان فرد، استادیار گروه ریاضی، دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مثلث هنجار خیام، هندسه معناگرا، تقسیم مربع، ترکیب مربع، هندسه نظری هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 981 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شناخت نقش پنهان ریاضیات در آثار معماری سنتی دوره طلایی تمدن اسلامی موجب بازخوانی ایده های شکل دهنده این آثار شده، و درنتیجه کمک شایانی در بازسازی و ترمیم آنها خواهد داشت. تاکنون، کاربرد معادلات جبری درجه سوم در حل مسایل مربوط به طراحی الگوهای هندسی در قالب سطوح تزیینی در معماری سنتی دوره طلایی تمدن اسلامی به طور جدی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله باز خوانی کاربرد معادلات جبری درجه سوم در تزیینات هندسی و تجلی معناگرایانه آن در معماری سنتی دوره طلایی تمدن اسلامی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.