سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر ضمیر ناخودآگاه بر القای حس مکان

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,357

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAUCONF01_0931

Index date: 21 September 2018

تاثیر ضمیر ناخودآگاه بر القای حس مکان abstract

انسانها در بهوجود آوردن ساختمانهای خود بهطور مستقیم و یا غیرمستقیم از آموخته هایی که در دوران حیات خود فرا گرفتهاند، در ساخت بنا استفاده میکنند. تاثیراتی که علاوه بر جنبه های تزیینی، می تواند نمایانگر طرز فکر و بینش افراد نسبت به زندگی باشد؛ به گونهای که میتوان گفت ضمیر ناخودآگاه انسان میتواند در خلق مکان موثر باشد. مکانها، مراکز اصلی تجربه بلافصل از جهان هستند. معنای مکان، از جمله مفاهیمی است که امروزه به طور گستردهای برای مقابله با از دست رفتن مکان مورد توجه قرار گرفته است از سوی دیگر، شهرها، روستاها و مجموعه های زیستی، سرشار از خاطراتی است که در ذهن ساکنان، جایگاهی همیشه ماندنی دارند. خاطراتی که گاه فردیاند و از جایگاه مهمی در بیوگرافی فرد برخوردارند و گاه، جمعی و در میان همه شهروندان و اعضای جامعه، مشترک هستند که گاه این خاطرات از ناخودآگاه فرد منبعث میگردد. بر این اساس، هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر ضمیر ناخودآگاه انسان بر القای حس مکان از دیدگاه اندیشمندان این حوزه میباشد که در آخر منجر به مدلی در تشکیل مکان میگردد. پژوهش حاضر درصدد پاسخگویی به این سوال است که آیا امری روانی به نام ناخودآگاه وجود دارد و این فرض چگونه در شکلگیری حس مکان به طور مستقیم یا غیر مستقیم تاثیر میگذارد در این مقاله به روش تفسیری-تحلیلی در ابتدا تفکرات افرادی مانند فروید و یونگ که در زمینه ضمیر ناخودآگاه مطالعاتی داشتهاند، مبنای این نوشتار بوده و سپس تفکرات فلسفی و بعد معمارانه حس مکان را از دیدگاه اندیشمندان این حوزه، مورد پژوهش قرار گرفته است.

تاثیر ضمیر ناخودآگاه بر القای حس مکان Keywords:

تاثیر ضمیر ناخودآگاه بر القای حس مکان authors

علیرضا کیانپور

مربی و عضو هیات علمی گروه معماری، واحد دشتستان (برازجان)، دانشگاه آزاد اسلامی، برازجان، ایران دانشجوی دکتری معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر

مقاله فارسی "تاثیر ضمیر ناخودآگاه بر القای حس مکان" توسط علیرضا کیانپور، مربی و عضو هیات علمی گروه معماری، واحد دشتستان (برازجان)، دانشگاه آزاد اسلامی، برازجان، ایران دانشجوی دکتری معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضمیر ناخودآگاه، مکان، حس مکان، هویت مکان، خاطره هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1357 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انسانها در بهوجود آوردن ساختمانهای خود بهطور مستقیم و یا غیرمستقیم از آموخته هایی که در دوران حیات خود فرا گرفتهاند، در ساخت بنا استفاده میکنند. تاثیراتی که علاوه بر جنبه های تزیینی، می تواند نمایانگر طرز فکر و بینش افراد نسبت به زندگی باشد؛ به گونهای که میتوان گفت ضمیر ناخودآگاه انسان میتواند در خلق مکان موثر باشد. مکانها، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر ضمیر ناخودآگاه بر القای حس مکان با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.