سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استراتژی محلی در مدیریت مواد زائد جامد و پسماندها (مطالعه موردی کشورهای انگلیس و آلمان)

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,620

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SWM03_006

Index date: 22 February 2006

استراتژی محلی در مدیریت مواد زائد جامد و پسماندها (مطالعه موردی کشورهای انگلیس و آلمان) abstract

برقراری سیستم مدیریت جمع آوری و دفع مواد زائد از جمله مواردی است که برای کنترل تولید، صرفه جویی و مصرف مواد و نیز جمع آوری دفع زباله اهمیتی اساسی دارد. کارایی این سیستم باید با توجه به بهداشت، اقتصاد ومهندسی محیط زیست منطق بوده و هماهنگ با دیگر شرایط عمومی جامعه برنامه ریزی شود. در این برنامه تمامی اهداف اجرایی، مالی و مهندسی دفع زباله با روابط درون بخشی آن همچون سیاست ، برنامه ریزی شهری و منطقه ای، اقتصاد وبهداشت عمومی مد نظر قرار خواهد گرفت.(عمرانی، قاسمعلی 83). نحوه مهار پسماندها نیز باید به گونه ای باشد که بتوان از آنها درجهت پیشبرد اهداف اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی «توسعه پایدار» استفاده نمود. دولت انگلستان در راستای مدیریت پایدار پسماندها اقدام به تدوین استراتژی پسماندها، نموده است، که آینده 20 ساله این کشور را در جهت مدیریت موثر و استفاده صحیح ازمنابع در جهت کاهش حجم پسماند تولیدی نشان می دهد. (حاج محمدی، ناصر83) آلمان نیز از کشورهایی است که از سال 1979 در تفکیک زباله برنامه های زیادی را اجرا کرده است. تمرکز بر بازیافت به منظور توسعه یک سیستم جمع آوری مقرون به صرفه و از نظر اکولوژیک مناسب با نظام های زیستی سازگار ازجمله استراتژی های آلمان در جهت مدیریت صحیح پسماندها می باشد. در این مقاله به منظور آشنایی با استراتژی مدیریت پسماندهای تولیدی در انگلستان و آلمان و استفاده از راهکارهای اساسی جهت تدوین استراتژی مدیریت پسماند در ایران مطالبی ارائه میگردد.

استراتژی محلی در مدیریت مواد زائد جامد و پسماندها (مطالعه موردی کشورهای انگلیس و آلمان) Keywords:

استراتژی محلی در مدیریت مواد زائد جامد و پسماندها (مطالعه موردی کشورهای انگلیس و آلمان) authors

امین پاداش

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد واحد علوم و تحقیقات اهواز و عضو باشگاه پژوه

سیدعلی جوزی

استادیار گروه محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حاج محمدی، ناصر، مدیریت پسماند-فصلنامه آموزشی و پژوهشی ا پاییز ...
سجادی، سید علی ا شهرداریها ضمیمه مدیریت مواد زائد، بهمن ...
عمرانی، قاسمعلی، مواد زائد جامد، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی ا ...
مجلسی، منیره، شهرداریها ضمیمه مدیریت مواد زائد، بهمن 81، تاثیر ...
منوری، سید مسعود، فرهنگ دو سویه محیط زیست، نشر میترا ...
منوری، سید مسعود ا الگوی ارزیابی اثرات محیط زیستی زباله ...
منوری، سید مسعود، الگوی ارزیابی اثرات محیط زیستی محل های ...
کمیته ملی توسعه پایدار، گزارش ملی توسعه پایدار، نشر زیبا، ...
Energy from Waste: A good practice guide , Published November ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استراتژی محلی در مدیریت مواد زائد جامد و پسماندها (مطالعه موردی کشورهای انگلیس و آلمان)" توسط امین پاداش، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد واحد علوم و تحقیقات اهواز و عضو باشگاه پژوه؛ سیدعلی جوزی، استادیار گروه محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی مدیریت پسماند و جایگاه آن در برنامه ریزی شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استراتژی محلی ، برنامه ریزی منطقه ای ، پسماند ، متولیان محلی ، نظام اکولوژیک ، بازیافت ، کمپوست هستند. این مقاله در تاریخ 3 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5620 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برقراری سیستم مدیریت جمع آوری و دفع مواد زائد از جمله مواردی است که برای کنترل تولید، صرفه جویی و مصرف مواد و نیز جمع آوری دفع زباله اهمیتی اساسی دارد. کارایی این سیستم باید با توجه به بهداشت، اقتصاد ومهندسی محیط زیست منطق بوده و هماهنگ با دیگر شرایط عمومی جامعه برنامه ریزی شود. در این برنامه تمامی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استراتژی محلی در مدیریت مواد زائد جامد و پسماندها (مطالعه موردی کشورهای انگلیس و آلمان) با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.