سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رویکرد جامع گذر از بحران کم آبی ها در کشور ژاپن

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,539

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCWW03_206

Index date: 2 October 2009

رویکرد جامع گذر از بحران کم آبی ها در کشور ژاپن abstract

ژاپن کشوری به صورت جزیره ای بزرگ واقع در جنوب شرق آسیا و متشکل از 8600 جزیره با 5 جزیره بزرگ شامل هکاید و ، هانشو ، شیکوکو ، کیوشوو و اوکینووا با مساحت 378 هزارکیلومتر مربع با طول 3000 کیلومتر است که دریای اختسک در شمال، دریای چین در جنوب ، دریای ژاپن در غرب و اقیانوس آرام در شرق آن قرار دارد و 72.8 درصد از سطح کشور کوهها ، 24.8 درصد دشت و 2.4 درصد آن را جزایر تشکیل می دهند . به رغم بالا بودن میزان میانگین بارندگی سالیانه در کشور ژاپن در حد 1718 میلیمتر درسال در مقایسه با ایران با میزان 250 میلیمتر در سال ، این کشور مواجه با بحرانهای کم آبی شده است (کم آبی سال 1996 با تحت تاثیر قرارگرفتن 16 میلیون نفر ) که تجارب رویکرد جامع گذر از کم آبی ها در کشور ژاپن با بومی نمودن دستاوردهای حاصله می تواند مورداستفاده برنامه ریزان کشورمان قرار گیرد .بهرهگیری توام از بخش های نرم افزاری، سخت افزاری، استانداردسازی و استفاده از بهترین مصالح و مواد برای پروژه های تامین آب و آبرسانی و توسعه طرح های جمع آوری و تصفیه فاضلاب در راستای بازیافت پساب و تصویب قوانین حمایتی به همراه استقرار برنامه های جامع مدیریت از جمله مدیریت یکپارچه منابع آب در شرایط قبل از وقوع بحران از یکطرف و همچنین برنامهریزی و اجرای طرح های خاص از جمله مدیریت مصرف آب و کارهای فرهنگی ، اعمال محدودیت های خاص در کاهش مصرف آب در بخش های مختلف و سایر فعالیت ها در زمان وقوع بحران از طرف دیگر رمز موفقیت در راستای به حداقل رسیدن تبعات حاصله از کم آبی ها در کشور ژاپن بوده است .

رویکرد جامع گذر از بحران کم آبی ها در کشور ژاپن Keywords:

مصارف آب - بحران , کم آبی ها - برنامه ریزی , راهکارهای اجرایی

رویکرد جامع گذر از بحران کم آبی ها در کشور ژاپن authors

حسین عطایی فر

سرپرست دفتر تحقیقات و توسعه فناوری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عطایی‌فر، حسین، مدیریت بحران آب در کشور ژاپن، شرکت مهندسی ...
Fujita.Shoichi, Stormwater management for sustainable urban water use. Nagaoka university ...
JICA, Introduction to Tonegawa integrated dam and reservoir group management ...
Ministry of Land & Infrastructure and Transport, C omprehensive flood ...
Nakao & Tadahiko , New river information system and radar ...
Saalmuller. Joachim, Desirable legal framework to support can integrated approach ...
Sanbongi. Kenji, Legislative arrangements of the flood management in Japan, ...
Sakamoto. Tadahiko, Outline of the international center for water hazard ...
Yangwen JIA & Tsuyoshi Kinouchi _ Hydrological Engineering Team , ...
Yamada- Kunihiro _ Fourth meeting On flood control and water ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رویکرد جامع گذر از بحران کم آبی ها در کشور ژاپن" توسط حسین عطایی فر، سرپرست دفتر تحقیقات و توسعه فناوری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی آب و فاضلاب با رویکرد اصلاح الگوی مصرف پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مصارف آب - بحران – کم آبی ها - برنامه ریزی – راهکارهای اجرایی هستند. این مقاله در تاریخ 10 مهر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1539 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ژاپن کشوری به صورت جزیره ای بزرگ واقع در جنوب شرق آسیا و متشکل از 8600 جزیره با 5 جزیره بزرگ شامل هکاید و ، هانشو ، شیکوکو ، کیوشوو و اوکینووا با مساحت 378 هزارکیلومتر مربع با طول 3000 کیلومتر است که دریای اختسک در شمال، دریای چین در جنوب ، دریای ژاپن در غرب و اقیانوس آرام در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رویکرد جامع گذر از بحران کم آبی ها در کشور ژاپن با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.