سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بکارگیری مدل لاجیت در پیش بینی بحران مالی (ورشکستگی): مورد کاوی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 727

This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AMSCONF05_848

Index date: 27 October 2018

بکارگیری مدل لاجیت در پیش بینی بحران مالی (ورشکستگی): مورد کاوی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران abstract

هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی بحران مالی (ورشکستگی) شرکت ها استفاده از مدل لاجیت برای پیشبینی ورشکستگی شرکت ها در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. برای این منظور پس از انتخاب متغیرهایتاثیرگذار در ورشکستگی، با استفاده از رگرسیون لجستیک مدلی جهت پیش بینی بحران مالی شرکت هاارایه شده است. جامعه آماری مورد مطالعه در این پژوهش، کلیه شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراقبهادار تهران طی دوره 5 ساله 1392 تا 1396 است. نتایج نشان می دهد که طبق مدل لاجیت، نسبت هایسرمایه در گردش به کل دارایی، سود انباشته بر کل دارایی، سود خالص بر بدهی جاری، کل بدهی بر کلدارایی، دارایی جاری به بدهی جاری و سرمایه در گردش به کل بدهی، در پیش بینی ورشکستگی شرکت هاموثر می باشند.

بکارگیری مدل لاجیت در پیش بینی بحران مالی (ورشکستگی): مورد کاوی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران Keywords:

بکارگیری مدل لاجیت در پیش بینی بحران مالی (ورشکستگی): مورد کاوی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران authors

قدرت الله طالب نیا

دکترای حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات

سروناز قیطانچیان

دانشجوی مقطع دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بین الملل کیش

مقاله فارسی "بکارگیری مدل لاجیت در پیش بینی بحران مالی (ورشکستگی): مورد کاوی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران" توسط قدرت الله طالب نیا، دکترای حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات؛ سروناز قیطانچیان، دانشجوی مقطع دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بین الملل کیش نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بحران مالی، ورشکستگی، مدل لاجیت، نسبت های مالی هستند. این مقاله در تاریخ 5 آبان 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 727 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی بحران مالی (ورشکستگی) شرکت ها استفاده از مدل لاجیت برای پیشبینی ورشکستگی شرکت ها در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. برای این منظور پس از انتخاب متغیرهایتاثیرگذار در ورشکستگی، با استفاده از رگرسیون لجستیک مدلی جهت پیش بینی بحران مالی شرکت هاارایه شده است. جامعه آماری مورد مطالعه در این پژوهش، کلیه شرکتهای پذیرفته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بکارگیری مدل لاجیت در پیش بینی بحران مالی (ورشکستگی): مورد کاوی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران با 22 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.