Year: 1397
COI: JR_DPMK-8-2_005
Language: PersianView: 371
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
زمینه و هدف: امروزه وقوع حرکات دامنهای خسارتهایی از قبیل کشتار انسانها و احشام، از بین رفتن مناطق مسکونی، افزایش میزان فرسایش خاک، پر شدن مخازن سدها، از بین رفتن راههای ارتباطی و پلها، کاهش حاصلخیزی زمینهای کشاورزی و به تبع ان کاهش محصولات کشاورزی و افزایش میزان مهاجرت و مشکلات بسیار زیادی را نیز در بر میگیرد. بنابراین داشتن اطلاعات کافی در خصوص مناطقی که زمین لغزش در ان به وقوع پیوسته و بررسی، تجزیه و تحلیل و شناسایی عوامل موثر در وقوع این حرکات و همچنین مناطق مستعد این فرایندها بسیار الزامی است، تا با اتخاذ تصمیماتی از خسارتهایی که بر انسان و محیط و پیرامون ان تحمیل میکند، کاسته شود. در شمال کشور، استان گلستان با دارا بودن 200 حرکت دامنهای ثبت شده جزو مناطق بسیار فعال از لحاظ زمین لغزش است و حوضه ابریز رامیان در این استان، نیز با دارا بودن 65 لغزش از استعداد پتانسیل بسیار بالایی برخوردار است. از اینرو تحقیق حاضر با هدف شناسایی زمین لغزشها و پهنه بندی خطر انها در این منطقه انجام گرفت.روش: در این تحقیق با استفاده از مدل LNRF و ابزار GIS و RS نسبت به شناسایی زمین لغزشها و پهنه بندی وقوع زمین لغزشها اقدام شد. نتایج به دست امده از این تحقیق نشان میدهد که روش قبلی جمع اوری اطلاعات، با وجود کارایی بسیار خوبی که دارد، اما حاوی اشکالاتی نیز میباشد. در این تحقیق با اصلاح این مدل و در نظر گرفتن ضرایب اصلاحی جدید پهنه بندی زمین لغزش در این حوضه انجام گرفت. به منظور پهنه بندی خطر زمین لغزش در این تحقیق پارامترهای موثر بر زمین لغزش شامل زمینشناسی، فاصله از گسل، شبیه جهت شیب و کاربری اراضی مورد استفاده قرار گرفت. یافتهها: بعد از تجزیه و تحلیل پارامترها با استفاده از ارزش وزن دهی شده، نقشه پهنه بندی خطر زمین لغزش در این حوضه و در 5 طبقه ترسیم گردید . در حدود 35 درصد این حوضه در طبقه پتانسیل بالای زمین لغزش قرار دارند و این در صورتی است که روستاهای ملچ ارام و ویرو در این منطقه با پتانسیل بالای خطر قرار گرفتهاند.نتایج: نتایج نشان میدهد، مناطق با پتانسیل بالای زمین لغزش در این حوضه که با استفاده از مدل LNRF بهدست امده است، با محل وقوع زمین لغزشهای کنونی اتفاق افتاده، همپوشانی بسیار خوبی دارد، و کارایی بالای این مدل را در پهنهبندی زمین لغزش نشان میدهد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_DPMK-8-2_005. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/793824/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:صالحی پورمیلانی، علیرضا و یمانی، مجتبی،1397،پهنه بندى خطر زمین لغزش در حوضه آبریز رامیان (استان گلستان)،https://civilica.com/doc/793824
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- بررسی تغییرات مکانی و زمانی b-value در دو زمین لرزه ۲۱ آبان ۱۳۹۶ ، Mw۷.۳ و ۴ آذر ۱۳۹۷، Mw۶.۴سرپل ذهاب کرمانشاه
- جداسازی جرمی ساختمان های نامنظم پیچشی به منظور کاهش پاسخ های لرزه ای
- مطالعه تجربی و تحلیل المان محدود بر روی عملکرد لرزه ای سازه های فروسمنت- کامپوزیتی در یک ساختمان با مقیاس کامل
- بررسی پارامتریک شاخص SPT در مناطق ساحلی و بهسازی بستر به کمک روش جت گروتینک
- نگرشی بر معماری شهرهای تخریب شده و جنگ زده ایران
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- Road, Housing and Urban Development Research Center Iran Strong Motion Network (ISMN) Catalogue of Earthquake Strong Ground Motion Records (۲۰۱۵)
- محاسبه و تحلیل پارامترهای جنبش نیرومند زمین با استفاده از داده های شتابنگاری و تدقیق آن ها با (پارامترهای لرزه نگاری) از سال ۱۹۷۳ تا ۱۹۹۰)
- محاسبه بزرگا و فاصله رومرکزی زلزله با استفاده از روش delta-B برای زلزله در ایران
- کنترل و نگهداری شبکه و مدیریت داده های شتابنگاری کشور (سال ۱۳۹۵)
- بررسی رفتار لرزه ای اتصالات صلب از نوع تیر I به ستون قوطی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.