سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اتصال اسکارف فلزات آلومینیوم به مس بوسیلی جوشکاری انفجاری

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,526

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICME09_033

Index date: 27 October 2009

اتصال اسکارف فلزات آلومینیوم به مس بوسیلی جوشکاری انفجاری abstract

جوشکاری انفجاری روشی قابل قبول برای اتصال فلزات غیرهمجنس می باشد که دارای کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف جوش می باشد. هدف از این مقاله، امکان ایجاد اتصال قابل قبول اسکارف دو فلز آلومینیوم - مس بوسیلی جوشکاری انفجاری می باشد. جوشکاری، بعد از محاسبات مربوطه با اعمال ماده منفجره صورت گرفت و جوش ایجاد شده بوسیله آزمایش کشش و برش مورد ارزیابی قرار گرفت و مشاهده گردید که استحکام جوش ایجاد شده از استحکام فلزات، بیشتر می باشد. نتیجه اینکه اتصال آلومینیوم به مس بوسیله جوشکاری انفجاری و انجام فرایند اتصال اسکارف بخوبی امکانپذیر می باشد و می توان بوسیله فرمولهای فرایند روکش انفجاری، محاسبات اولیه ای را در این حالت ایجاد نمود و اتصال یکنواخت و قابل قبولی را باتوجه به محاسبات صورت داد.

اتصال اسکارف فلزات آلومینیوم به مس بوسیلی جوشکاری انفجاری authors

میرمسعود باقری

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت وتولید دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

جمال زمانی اشنی

دانشیار گروه مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، عضو هیات علمی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Rinehart, J.S., Pearson, J., "Explosive working of metals", Pergamon, 1 ...
MATERIALS SCIENCE ", Vol 38, pp 13-18, 2003. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اتصال اسکارف فلزات آلومینیوم به مس بوسیلی جوشکاری انفجاری" توسط میرمسعود باقری، کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت وتولید دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ جمال زمانی اشنی، دانشیار گروه مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، عضو هیات علمی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنفرانس مهندسی ساخت و تولید پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جوشکاری انفجاری، اتصال اسکارف، آزمایش کشش، مواد منفجره، نسبت بارگذاری، سرعت برخورد، پنجره جوشکاری، صفحه پران، فاصله هوایی هستند. این مقاله در تاریخ 5 آبان 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4526 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جوشکاری انفجاری روشی قابل قبول برای اتصال فلزات غیرهمجنس می باشد که دارای کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف جوش می باشد. هدف از این مقاله، امکان ایجاد اتصال قابل قبول اسکارف دو فلز آلومینیوم - مس بوسیلی جوشکاری انفجاری می باشد. جوشکاری، بعد از محاسبات مربوطه با اعمال ماده منفجره صورت گرفت و جوش ایجاد شده بوسیله آزمایش کشش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اتصال اسکارف فلزات آلومینیوم به مس بوسیلی جوشکاری انفجاری با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.