سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل موثر بر وصول درآمد مالیاتی با رویکرد جلوگیری از فرار مالیات مطالعه موردی: اداره کل امور مالیاتی غرب تهران

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 732

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ASOCONF02_064

Index date: 11 November 2018

بررسی عوامل موثر بر وصول درآمد مالیاتی با رویکرد جلوگیری از فرار مالیات مطالعه موردی: اداره کل امور مالیاتی غرب تهران abstract

در اقتصاد کنونی، مالیات از ابزارهای مهم مالی دولت می باشد و با توجه به اهمیت آن در اقتصاد کشور و همچنین در فرایند توسعه و بازسازی یکی از اصلی ترین ابزارها در جهت خصوصی سازی، تعدیل ثروت و توزیع مجدد درآمد به شمار می رود. یکی از مهمترین عوامل مرتبط بر ظرفیت مالیاتی، نگرش، برداشت و رفتار مردم در ارتباط با مالیات است که به فرهنگ مالیاتی مشهور است. در این فرآیند مردم باید نقش حاکمیتی دولت را از قبیل ایجاد امنیت درک کنند و بپذیرند ایفای این نقش هزینه بردار است. طی سال های اخیر، وصول درآمدهای مالیاتی در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، در طول دوره های کوتاه مدت نوسانهای قابل ملاحظه ای داشته است. در بسیاری از موارد این گونه نوسانها را نمی توان به بدتر شدن نظام مدیریتی یا دگرگونی های مربوط به عوامل تعیین کننده سنتی سطوح مالیاتی مانند شرایط درهای باز، صادرات مواد معدنی و درآمد سرانه نسبت داد و ممکن است در نتیجه عوامل دیگری بوجود آمده باشند. این تحقیق سعی بر آن دارد تا عوامل اثرگذار بر وصول درآمد مالیاتی با رویکرد جلوگیری از فرار مالیاتی از دیدگاه مامورین تشخیص اداره کل امور مالیاتی غرب شهر تهران را مورد ارزیابی و بحث و بررسی قرار دهد. به عبارت دیگر هدف از این مطالعه پاسخگویی به این سوال است که : مهمترین عوامل موثر بر وصول درآمد مالیاتی کدامند تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش اجرا، توصیفی و از نوع همبستگی است. و همچنین از نظر جمع آوری داده، میدانی می باشد چرا که از طریق بررسی نظرات و دیدگاه های ماموران امور مالیاتی ، ارتباط بین متغیرهای تحقیق یعنی ابعاد متغیر مستقل، و متغیر وابسته مشخص می شود. در تحقیق حاضر با توجه به اینکه جامعه آماری شامل مدیران، ماموران و مودیان مالیاتی در اداره کل امور مالیاتی غرب تهران می باشد، تعیین دقیق تعداد افراد به دلیل محدودیت های موجود به راحتی امکان پذیر نیست، بنابراین حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران تعداد 384 نفر برآورد گردید. نتایج به دست آمده از عوامل اثرگذار بر وصول درآمد مالیاتی با رویکرد جلوگیری از فرار مالیاتی از دیدگاه مامورین تشخیص اداره کل امور مالیاتی غرب تهران نشان داد که بیشترین تاثیر بر وصول درآمدهای مالیاتی توسط میزان مالیات شکل می گیرد. همچنین تبعیض مالیاتی و نظام مالیاتی در رتبه های بعدی قرار گرفتند.

بررسی عوامل موثر بر وصول درآمد مالیاتی با رویکرد جلوگیری از فرار مالیات مطالعه موردی: اداره کل امور مالیاتی غرب تهران Keywords:

تبعیض مالیاتی , میزان مالیات , نظام مالیاتی , اداره کل امور مالیاتی غرب تهران

بررسی عوامل موثر بر وصول درآمد مالیاتی با رویکرد جلوگیری از فرار مالیات مطالعه موردی: اداره کل امور مالیاتی غرب تهران authors

عزیز گرد

استادیار دانشگاه پیام نور تهران

ابراهیم بالایی خوبستانی

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری

مقاله فارسی "بررسی عوامل موثر بر وصول درآمد مالیاتی با رویکرد جلوگیری از فرار مالیات مطالعه موردی: اداره کل امور مالیاتی غرب تهران" توسط عزیز گرد، استادیار دانشگاه پیام نور تهران؛ ابراهیم بالایی خوبستانی، دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس علمی پژوهشی رهیافت های نوین در علوم انسانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تبعیض مالیاتی، میزان مالیات، نظام مالیاتی، اداره کل امور مالیاتی غرب تهران هستند. این مقاله در تاریخ 20 آبان 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 732 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در اقتصاد کنونی، مالیات از ابزارهای مهم مالی دولت می باشد و با توجه به اهمیت آن در اقتصاد کشور و همچنین در فرایند توسعه و بازسازی یکی از اصلی ترین ابزارها در جهت خصوصی سازی، تعدیل ثروت و توزیع مجدد درآمد به شمار می رود. یکی از مهمترین عوامل مرتبط بر ظرفیت مالیاتی، نگرش، برداشت و رفتار مردم در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل موثر بر وصول درآمد مالیاتی با رویکرد جلوگیری از فرار مالیات مطالعه موردی: اداره کل امور مالیاتی غرب تهران با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.