سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل و بررسی آزمایشگاهی برای افزایش کارآیی نسل جدید بتن پودر فعال سبک (LWRPC2)

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,541

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE05_113

Index date: 3 November 2009

تحلیل و بررسی آزمایشگاهی برای افزایش کارآیی نسل جدید بتن پودر فعال سبک (LWRPC2) abstract

بتن پودر فعال، ماده ای سیمانی با مقاومت بالا و دوام قابل توجه است که وزن مخصوص آن ممکن است به حدود 3000 کیلوگرم بر مترمکعب برسد. با توجه به ملاحظات اقتصادی، کاهش وزن اجزای ساخته شده از این نوع بتن در سازه های حجیم مانند پلها برای به حداقل رساندن بار مرده، از اهمیت بسزایی برخوردار است. از این رو، در این پژوهش آزمایشگاهی، با تنظیم میزان دوده سیلیسی و جایگزینی مواد صنعتی سبک به جای اجزای اصلی در ترکیبات بتن پودر فعال، ضمن کاهش وزن مخصوص این نوع بتن، کارآیی آن نیز افزایش یافته است. برای این کار، با ارایه طرحاختلاط مناسب بتن، اثر تغییرات میزان دوده سیلیسی و مواد صنعتی سبک بر مقاومت و وزن مخصوص بتن پودر فعال، تعیین گردیده است. بدین ترتیب می توان از این بتن جدید که دارای مشخصه هایی نظیر مقاومت بالا و وزن مناسبتری در مقایسه با موارد مشابه خود می باشد، در پروژه های عمرانی استفاده کرد.

تحلیل و بررسی آزمایشگاهی برای افزایش کارآیی نسل جدید بتن پودر فعال سبک (LWRPC2) Keywords:

بتن پودر فعال سبک , دوده سیلیس , مواد صنعتی سبک

تحلیل و بررسی آزمایشگاهی برای افزایش کارآیی نسل جدید بتن پودر فعال سبک (LWRPC2) authors

فرزاد شهابیان

دانشیار گروه عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد

مصطفی ربانی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Freyssinet, E., (1936), _ High- early-strength concrete with Portland cement, ...
Roy, D.M. and Gouda, G.R., (1973), "High strength generation in ...
Cheyrezy, M., Maret, V., and Frouin, L. (1995), "Micro structural ...
ONeil, E.F., Neeley, B.D. and Cargile, J.D., (2001), "Tensile properties ...
Richard, P. and Cheyrezy, M., (1995), "Composition of reactive powder ...
Sadrekarimi, A., (2004), "Development of a light weight reactive powder ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل و بررسی آزمایشگاهی برای افزایش کارآیی نسل جدید بتن پودر فعال سبک (LWRPC2)" توسط فرزاد شهابیان، دانشیار گروه عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد؛ مصطفی ربانی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بتن پودر فعال سبک، دوده سیلیس، مواد صنعتی سبک هستند. این مقاله در تاریخ 12 آبان 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1541 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بتن پودر فعال، ماده ای سیمانی با مقاومت بالا و دوام قابل توجه است که وزن مخصوص آن ممکن است به حدود 3000 کیلوگرم بر مترمکعب برسد. با توجه به ملاحظات اقتصادی، کاهش وزن اجزای ساخته شده از این نوع بتن در سازه های حجیم مانند پلها برای به حداقل رساندن بار مرده، از اهمیت بسزایی برخوردار است. از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل و بررسی آزمایشگاهی برای افزایش کارآیی نسل جدید بتن پودر فعال سبک (LWRPC2) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.