سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی شهری، زلزله ، ستون ارتعاشی ذخیره ساز انرژی

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 414

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCACS03_383

Index date: 14 December 2018

طراحی شهری، زلزله ، ستون ارتعاشی ذخیره ساز انرژی abstract

آرمانشهر مهندسین عمران شهری است که در آن ، امواج و نیروهای زلزله بر سازه های آن بی اثر باشند یعنی اینکه، اولا، آن شهر بر روی گسلهای کانونی زلزله بنا نشود ثانیا، سازه های آن به حدی مقاوم باشند که با عبور موج زلزله آسیبی به آنها نرسد ثالثا، امواج و نیروهای زلزله در برخورد با سازه های آن خنثی شوند. لذا، در هنگام طراحی یک شهر و یا سازه مهمترین سوالاتی که مطرح می شوند عبارتند از، آیا این سازه بر روی کانون زلزله است آیا این سازه می تواند در برابر امواج و نیروهای زلزله مقاومت کند بنابراین، مهمترین چالش در طراحی یک شهر و یا احداث یک سازه شناسایی کانونهای زلزله است. چون رخداد زلزله با وجود گسل نسبت مستقیم دارد پس این سوال مطرح می شود که، آیا همه گسلها می توانند کانون زلزله باشند اساسا، یک گسل زلزله خیز چه ویژگیهایی دارد آیا می توان گسلهای زلزله خیز را قبل از وقوع زلزله شناسایی کرد در نهایت، آیا راهی برای مهار و یا خنثی شدن اثر نیروهای زلزله وجود دارد آیا می توان انرژی زلزله را ذخیره و با تاخیر زمانی آزاد کرد طبیعتا، از نگاه علمی پاسخ همه این سوالات مثبت است اگر زلزله به درستی شناخته شود. براین اساس، چالشهای اصلی در زمینه طراحیها و مهار زلزله عبارتند از، عدم شناخت چگونگی ایجاد زلزله، گسلهای زلزله خیز، کانونهای زلزله ونحوه شکل گیری آن، عدم شناخت امواج و نیروهای زلزله، نحوه انتشارو چگونگی تاثیر آنها بر سازه ها و ..... در این راستا، این مقاله با ارایه یک مدل جدید از زمین، لایه ها و فعالیتهای آن، دیدگاه جدیدی از زلزله ارایه نموده که با استفاده از آن می توان خسارات و تلفات ناشی از این رویداد طبیعی را به صفر رساند.

طراحی شهری، زلزله ، ستون ارتعاشی ذخیره ساز انرژی Keywords:

ساختار و دینامیک زمین , لایه های زمین ساختی , واحد زمین ساختی , نواحی کم فشار و پرفشار زمین , فرونشست و فرارفت زمین , ستون ارتعاشی ذخیره کننده انرژی

طراحی شهری، زلزله ، ستون ارتعاشی ذخیره ساز انرژی authors

سید امان اله موسوی

فیزیک تحقیق درزمینه های پدیده های زمین شناسی و زلزله

مقاله فارسی "طراحی شهری، زلزله ، ستون ارتعاشی ذخیره ساز انرژی" توسط سید امان اله موسوی، فیزیک تحقیق درزمینه های پدیده های زمین شناسی و زلزله نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و طراحی شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساختار و دینامیک زمین، لایه های زمین ساختی، واحد زمین ساختی، نواحی کم فشار و پرفشار زمین ، فرونشست و فرارفت زمین، ستون ارتعاشی ذخیره کننده انرژی هستند. این مقاله در تاریخ 23 آذر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 414 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آرمانشهر مهندسین عمران شهری است که در آن ، امواج و نیروهای زلزله بر سازه های آن بی اثر باشند یعنی اینکه، اولا، آن شهر بر روی گسلهای کانونی زلزله بنا نشود ثانیا، سازه های آن به حدی مقاوم باشند که با عبور موج زلزله آسیبی به آنها نرسد ثالثا، امواج و نیروهای زلزله در برخورد با سازه های آن ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی شهری، زلزله ، ستون ارتعاشی ذخیره ساز انرژی با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.