سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر ذرات نانوسایز SiC بر ریز ساختار نانوکامپوزیت Al2O3-SiC

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,148

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NMEC02_163

Index date: 5 November 2009

تاثیر ذرات نانوسایز SiC بر ریز ساختار نانوکامپوزیت Al2O3-SiC abstract

در این تحقیق دمای پرس گرم (Hotpress ) ، اندازه دانه های زمینه ، توزیع ذرات SiC مورد مطالعه قرا رگرفته تا تاثیرات افزودن SiC بر Al2O3 مشخص گردد کامپوزیت Al2O3-SiC بوسیله پرس گرم (Hotpress ) ساخته شد. ذرات نانوسایز SiC در میان ذرات Al2O3 به طور یکنواخت توزیع می شوند بعد از فرایند پرس گرم بیشتر از ذرات SiC بصورت رندوم در بین دانه های آلومینا جای می گیرند بالا رفتن مقدار SiC باعث بالا رفتن دمای (Hotpress) ، کاهش اندازه دانه ها ، و ممانعت از رشد غیرطبیعی دانه های آلومینا خواهد شد. شکست درون دانه ای برای آلومینا تبدیل به شکست درون دانه ای با افزودن SiC خواهد شد. تمام تغییرات در ریزساختار باعث افزایش خواص مکانیکی کامپوزیت پایه آلومینا تا 40% خواهد شد.

تاثیر ذرات نانوسایز SiC بر ریز ساختار نانوکامپوزیت Al2O3-SiC Keywords:

تاثیر ذرات نانوسایز SiC بر ریز ساختار نانوکامپوزیت Al2O3-SiC authors

فرشته سورانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مواد - سرامیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

حمیدرضا بهاروندی

استادیار در رشته مواد دانشگاه صنعتی مالک اشتر

علی نعمتی

دانشیار در رشته مواد دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
S.J. Bennison, M.P. Harmer, Eeect of magnesia solute on su ...
S. Baik, J.H. Moon, Eeect of magnesium oxide on grai ...
Ceram. Soc. 74 (4) (1991) 819+822. ...
S.I. Bae, S. Baik, Critical concentration of MgO for the ...
_ Hirlinger, _ in Al2O3by ZrC inclusions, J. Am Ceram. ...
Al2O3-SiC: _ experimental results, II, equilibrium and ki neticanalyses, J. ...
_ _ ceramics: _ Ceram. Soc. Jpn 99 1993, pp. ...
H.Z. Wang, L. Gao, L.H. Gui, J.K. Guo, Preparation of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر ذرات نانوسایز SiC بر ریز ساختار نانوکامپوزیت Al2O3-SiC" توسط فرشته سورانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مواد - سرامیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران؛ حمیدرضا بهاروندی، استادیار در رشته مواد دانشگاه صنعتی مالک اشتر؛ علی نعمتی، دانشیار در رشته مواد دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ریزساختار، نانوکامپوزیت، سیلیکون، کارباید، آلومینا هستند. این مقاله در تاریخ 14 آبان 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2148 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق دمای پرس گرم (Hotpress ) ، اندازه دانه های زمینه ، توزیع ذرات SiC مورد مطالعه قرا رگرفته تا تاثیرات افزودن SiC بر Al2O3 مشخص گردد کامپوزیت Al2O3-SiC بوسیله پرس گرم (Hotpress ) ساخته شد. ذرات نانوسایز SiC در میان ذرات Al2O3 به طور یکنواخت توزیع می شوند بعد از فرایند پرس گرم بیشتر از ذرات SiC ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر ذرات نانوسایز SiC بر ریز ساختار نانوکامپوزیت Al2O3-SiC با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.