سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

منشور حقوق شهروندی و حقوق شهری

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 424

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCR01_024

Index date: 22 December 2018

منشور حقوق شهروندی و حقوق شهری abstract

در تمدنهای سنتی امر قدسی در همه ی شیون حیات بشری متجلی است ولی امروزه متاسفانه همه ی امور را از دیدگاه ناقص علوم ناسوتی بشری می نگرندو جایگاه امر قدسی را در شیون حیات بشری لحاظ نمی کنند .ما در اینجا قصد کرده ایم تا دیدگاه سنتی را در ارتباط با بحث حقوق شهروندی احیا کنیم .از دید ما حقوق شهروندی ناظر به حقوق فطری انسان است و سلب ناپذیر، غیر قابل تخلف و ازلی و ابدی است.انسان موضوع حقوق شهروندی همان انسان متعارف از دید بنتم است. بین تعالیم اسلام و مفهوم حقوق شهروندی و نیز بین هر سنت الهی دیگر با حقوق شهروندی رابطه ی گسست ناپذیر برقرار است . تعارضاتی که گاه در سنتها با موارد حقوق شهروندی دیده می شود از تعارضات آشتی پذیر و قابل حل است. حقوق شهروندی جدا از حقوق فطری طبیعی و منفک از آن نیست، بلکه روح حاکم بر سراسر سنت الهی است که در عرف تجلی پیدا کرده است . حوزه ی شمول حقوق شهروندی فرد یا جامعه یا ناحیه ی خاصی نیست و در سراسر گیتی گسترش دارد.نظارت بر حقوق شهروندی از موارد حسبه است و هر دستگاه قضایی باید برای این نظارت در مرحله اول از خود آغاز کند.

منشور حقوق شهروندی و حقوق شهری Keywords:

منشور حقوق شهروندی و حقوق شهری authors

علی میرزایی

کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی

مقاله فارسی "منشور حقوق شهروندی و حقوق شهری" توسط علی میرزایی، کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی حقوق شهروندی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حقوق، شهروند، شهر، قوانین و مقررات، جامعه هستند. این مقاله در تاریخ 1 دی 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 424 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در تمدنهای سنتی امر قدسی در همه ی شیون حیات بشری متجلی است ولی امروزه متاسفانه همه ی امور را از دیدگاه ناقص علوم ناسوتی بشری می نگرندو جایگاه امر قدسی را در شیون حیات بشری لحاظ نمی کنند .ما در اینجا قصد کرده ایم تا دیدگاه سنتی را در ارتباط با بحث حقوق شهروندی احیا کنیم .از دید ما ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی حقوق شهروندی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله منشور حقوق شهروندی و حقوق شهری با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.