سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ایجاد آتلیه ی تجربی به منظور بهبود سیستم آموزش معماری

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,525

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEMARIEDU03_004

Index date: 16 November 2009

ایجاد آتلیه ی تجربی به منظور بهبود سیستم آموزش معماری abstract

در ایران جهت پذیرش دانشجو برای رشته ی معماری دانش آموزان باید در کنکور ریاضی شرکت نمایند و بعد از پذیرفته شدن در کنکور، رشته ی کارشناسی معماری را انتخاب نمایند عدم هماهنگی میان ذهن منطق گرای دانشجویان رشته ی ریاضی به عنوان معیاری برای پذیرش و در مقابل ان محتوای حسی - ادراکی دروس پس از پذیرش باعث بروز مشکلاتی برای پذیرفته شدن گان این رشته می گردد. در واقع دانشجویان رشته ی معماری در ترم اول، با ذهن منطق گرای ریاضی وارد رشته ای می شوند که بیش از آن که ریاضی به درک و پیشرفت در آن کمک کند به مهارتهای دیگر و از جمله ذهنی خلاق نیازمند است. در نتیجه دانش جویان در بدو ورود به دانشگاه دچار نوعی سردرگمی خواهند گردید. این سردرگمی می تواند به دلایل مختلف ایجاد گردد از جمله عدم تطابق معیارهای سنجش در گذشته و آنچه پیش روست. عدم وجود برنامه ی زمان بندی دقیق جهت ارائه ی پروژه ها عدم وجود معیار سنجش ( کارها مورد قضاوت قرار می گیرند درحالیکه معیار سنجش آن برای دانشجو قابل تشخیص نیست. عدم وجود باید یا به عبارتی عدم وجود قید و بند برای طراحی این گونه تضادها برای دانشجو باعث ایجاد اضطراب و نگرانی می شوند دراین حال دانشجو برای بازیافتن حس اعتماد به نفس قبلی و رسیدن به تعادل، سعی در جستن نوعی منطق و معیار جهت کسب پسند استاد در عین عدم وجود شفاف آن می کند و این کار را از طریق سعی و خطا و مطالعه و بررسی کارهای معماری در مجله ها و کتابهای کتابخانه انجام می دهد.

ایجاد آتلیه ی تجربی به منظور بهبود سیستم آموزش معماری Keywords:

ایجاد آتلیه ی تجربی به منظور بهبود سیستم آموزش معماری authors

غزاله عباسیان

دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی معماری دانشگاه تهران

ندا بلاغیان

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. سید حسین نصر و الیور لیمان در کتاب of ...
. حجت 0ع، آموزش خلاق - تجربه 1381 (مقاله ء ...
_ Hill Donald. Islamic Science and Engineering. 1993. Edinburgh Univ. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ایجاد آتلیه ی تجربی به منظور بهبود سیستم آموزش معماری" توسط غزاله عباسیان، دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی معماری دانشگاه تهران؛ ندا بلاغیان، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش آموزش معماری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش ، معماری، سیستم آتلیه ای، آتلیه تجربی هستند. این مقاله در تاریخ 25 آبان 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2525 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در ایران جهت پذیرش دانشجو برای رشته ی معماری دانش آموزان باید در کنکور ریاضی شرکت نمایند و بعد از پذیرفته شدن در کنکور، رشته ی کارشناسی معماری را انتخاب نمایند عدم هماهنگی میان ذهن منطق گرای دانشجویان رشته ی ریاضی به عنوان معیاری برای پذیرش و در مقابل ان محتوای حسی - ادراکی دروس پس از پذیرش باعث بروز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ایجاد آتلیه ی تجربی به منظور بهبود سیستم آموزش معماری با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.