سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ژن تیوردوکسین ردوکتاز در افراد آلوده به ویروس HTLV-1

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 635
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MHC05_034

Index date: 20 January 2019

بررسی ژن تیوردوکسین ردوکتاز در افراد آلوده به ویروس HTLV-1 abstract

زمینه: ویروس لنفوتروپیک T انسانی (HTLV-I)، اولین رتروویروس انسانی شناخته شده است. عوارض جدی مرتبط با این ویروس شامل لوسمی سلول T (ATLL) و فلج اسپاستیک میلوپاتیک (HAM-TSP) می باشد. این مطالعه در جهت یافتن ارتباط بین عدم تعادل اکسیدانت و آنتی اکسیدانت های بدن به عنوان یکی از مکانسیم های بیماری زایی ویروس HTLV-I با وضعیت بالینی افراد آلوده به ویروس، طراحی گردید. مواد و روش ها: نمونه خون 40 فرد آلوده به ویروس در دو گروه ناقل بدون علامت و HAM-TSP در مقابل 40 فرد سالم، بررسی شد. فعالیت آنزیم تیوردوکسین ردوکتاز (آنتی اکسیدانت) با استفاده از کیت تجاری و بیان ژن با تکنیک Real Time PCR در لنفوسیت های خون محیطی سنجیده شد. یافته ها: میانگین ± انحراف معیار فعالیت آنزیم در گروه HAM-TSP برابر 0.047 ± 0.0928، در گروه ناقل بدون علامت 0.065± 0.134 و در گروه کنترل 0.056±0.173 (μmol/min/ml) بود. اختلاف بیان ژن در گروه های HAM-TSP و ناقل به ترتیب 0.7 و 0.8 در برابر 1 در گروه کنترل بود. نتیجه گیری: کاهش فعالیت و بیان ژن آنزیم تیوردوکسین ردوکتاز در گروه آلوده به ویروس HTLV-I، احتمالا با تشدید استرس اکسیداتیو، در بروز عوارض جدی مرتبط با ویروس نقش دارد.

بررسی ژن تیوردوکسین ردوکتاز در افراد آلوده به ویروس HTLV-1 Keywords:

بررسی ژن تیوردوکسین ردوکتاز در افراد آلوده به ویروس HTLV-1 authors

ندا یعقوبی

گروه بیوشیمی بالینی، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مسعود یوسفی

گروه میکروبیولوژی و ویروس شناسی، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

فرامرز فرزاد

گروه ایمنولوژی، بیمارستان قایم، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

فرناز زاهدی اول

گروه بیوشیمی بالینی، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مقاله فارسی "بررسی ژن تیوردوکسین ردوکتاز در افراد آلوده به ویروس HTLV-1" توسط ندا یعقوبی، گروه بیوشیمی بالینی، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ مسعود یوسفی، گروه میکروبیولوژی و ویروس شناسی، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ فرامرز فرزاد، گروه ایمنولوژی، بیمارستان قایم، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ فرناز زاهدی اول، گروه بیوشیمی بالینی، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مدیریت و کنترل عفونت های منتقله از خون (پنجمین کنفرانس هپاتیت مشهد) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تیوردوکسین، Real Time PCR، HTLV-I هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 635 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمینه: ویروس لنفوتروپیک T انسانی (HTLV-I)، اولین رتروویروس انسانی شناخته شده است. عوارض جدی مرتبط با این ویروس شامل لوسمی سلول T (ATLL) و فلج اسپاستیک میلوپاتیک (HAM-TSP) می باشد. این مطالعه در جهت یافتن ارتباط بین عدم تعادل اکسیدانت و آنتی اکسیدانت های بدن به عنوان یکی از مکانسیم های بیماری زایی ویروس HTLV-I با وضعیت بالینی افراد آلوده ... .