سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل تلرانسی مجموعه سه بعدی فیکسچر جوشکاری بر مبنای روش خطی سازی مستقیم - فازی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,607

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICME10_234

Index date: 20 November 2009

تحلیل تلرانسی مجموعه سه بعدی فیکسچر جوشکاری بر مبنای روش خطی سازی مستقیم - فازی abstract

تحلیل تلرانسی به عنوان ابزاری کلیدی در بهبود کیفیت، کاهش هزینه ها و افزایش سود حاصل از تولید محصولات، نقش مهمی را در برنامه های صنعتی ایفا می کند. روش خطی سازی مستقیم یکی از روشهای مناسب در تحلیل تلرانسی مجموعه های سه بعدی صلب می باشد. در روش خطی سازی مستقیم انواع تغییرات موجود در مجموعه (ابعادی، هندسی و سینماتیکی) بر پایه مدلسازی برداری قابل توصیف است. توصیف و تحلیل کمی اندازه و هندسه اجزای یک مجموعه مکانیکی به طور ذاتی درگیر با مفاهیم مربوط به عدم قطعیت است. از طرفی به منظور بیان اطلاعاتی که به نوعی در تعیین مقدار آنها عدم قطعیت وجود دارد، می توان از منطق فازی استفاده نمود. در این مقاله روش ترکیبی جدیدی با نام" خطی سازی مستقیم - فازی" معرفی و تحلیل تلرانسی مجموعه سه بعدی فیکسچر جوشکاری بر مبنای آن انجام می شود. در روش ترکیبی خطی سازی مستقیم و مدلسازی فازی، تابع مونتاژی مجموعه بر اساس روش خطی سازی مستقیم استخراج می گردد و تلرانس ها جهت تحلیل انباشتگی، با اعداد فازی مدلسازی و برمبنای مدلهای بدترین حالت و آماری اصلاح شده تحلیل می شوند. نتایج حاصل از تحلیل تلرانسی مجموعه فیکسچر جوشکاری در قالب محدودههای تلرانسی خواسته طراحی و نمودارهای آماری درصد مشارکت تلرانسی محدوده های بالا و پایین متغیرهای ساخت بر محدوده های بالا و پایین خواسته طراحی بصورت تابعی از پارامتر میزان قطعیت فازی α مطابق با مدلهای اصلاح شده بدترین حالت و آماری ارائه شده است.

تحلیل تلرانسی مجموعه سه بعدی فیکسچر جوشکاری بر مبنای روش خطی سازی مستقیم - فازی Keywords:

تحلیل تلرانسی - روش خطی سازی مستقیم - منطق فازی- فیکسچر جوشکاری

تحلیل تلرانسی مجموعه سه بعدی فیکسچر جوشکاری بر مبنای روش خطی سازی مستقیم - فازی authors

سعید خدایگان

دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف

محمدرضا موحدی

دانشیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خدایگان س، تحلیل تلرانسی مجموعه های سه بعدی، پایان‌نامه کارشناسی ...
_ _ _ _ of Mechanica Assemblies wit _ ...
_ _ _ _ _ of mechanica assemblies with sml ...
Wu W., Rao S.S., "Fuzzy analysis of geometric tolerances using ...
Harris J., "Fuzzy Logic Applicationsin Engineering Science", Published by Springer, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل تلرانسی مجموعه سه بعدی فیکسچر جوشکاری بر مبنای روش خطی سازی مستقیم - فازی" توسط سعید خدایگان، دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف؛ محمدرضا موحدی، دانشیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تحلیل تلرانسی - روش خطی سازی مستقیم - منطق فازی- فیکسچر جوشکاری هستند. این مقاله در تاریخ 29 آبان 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1607 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تحلیل تلرانسی به عنوان ابزاری کلیدی در بهبود کیفیت، کاهش هزینه ها و افزایش سود حاصل از تولید محصولات، نقش مهمی را در برنامه های صنعتی ایفا می کند. روش خطی سازی مستقیم یکی از روشهای مناسب در تحلیل تلرانسی مجموعه های سه بعدی صلب می باشد. در روش خطی سازی مستقیم انواع تغییرات موجود در مجموعه (ابعادی، هندسی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری و منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل تلرانسی مجموعه سه بعدی فیکسچر جوشکاری بر مبنای روش خطی سازی مستقیم - فازی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.