سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرات بعد فرکتال داده های گرانی سنجی و تفکیک آنومالی ها

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,614

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GCI14_084

Index date: 8 December 2009

بررسی تغییرات بعد فرکتال داده های گرانی سنجی و تفکیک آنومالی ها abstract

نتایج برداشت های گرانی سنجی بعد از تصحیحات مربوط به عوامل مزاحم، طیفی از اثرات اجرام و ساختارهای سطحی (مولفه باقیمانده) تا توده های عمیق (مولفه ناحیه ای) را شامل می شود. موفقیت روش های گرانی سنجی در اکتشافات نفتی به میزان دقت روش شناسایی و تفکیک آنومالی های مختلف موجود در داده های گرانی مشاهده شده بستگی دارد. این مقاله نتایج حاصل از به کارگیری روش فرکتال جهت تفکیک مولفه های مختلف و تخمین حد آستانه ای مولفه آنومال داده های گرانی سنجی را نشان می دهد. آنومالی های گرانی حاصل از ساختارهای با دانسیته مختلف و یا اختلاف دانسیته بین اجرام و توده های مجاور یکدیگر، به عنوان عاملی محسوب می گردد که می تواند سبب تغییر بعد فرکتالی گردد. به منظور تشخیص محل تغییر بعد فرکتالی و جداسازی داده های آنومالی از زمینه، از مدل تمام لگاریتمی شتاب جاذبه- مساحت کمک گرفته شده است. در نتیجه مولفه های مختلف موجود در داده ها بر اساس اختلاف بعد فرکتال آنها مشخص گردیده و حد آستانه ای هر کدام تخمین زده شده است. بر این اساس محدوده آنومالی مورد نظر مشخص شده و می توان برنامه های بعدی پروژه اکتشافات نفتی را به این بخش محدود ساخت.

بررسی تغییرات بعد فرکتال داده های گرانی سنجی و تفکیک آنومالی ها authors

سمیه طبسی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندسی معدن، ن

رضا قوامی ربابی

استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندس

فرامرز دولتی اردجانی

، دانشیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندس

مجتبی محمدو خراسانی

بخش اکتشافات ژئوفیزیکی، شرکت ملی نفت ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسنی پاک ع.ا، شرف الدین م.، 1384، تحلیل داده های ...
رفیعی، ع.، علی نیا، ف.، 1381، جداسازی آنومالی های ژئوشیمیایی ...
rgens, H., "uال 9- Evertsz, C.J.G., Mandelbrot, B.B. 1992, "Multifractal ...
Agterberg, F.P. 1994, "Fractals, multifractals, and change of support" . ...
Bolviken, B., Stokke, P.R., Feder, J. and Josany, T. 1992 ...
Cheng, Q., Agterberg, F.P., Ballantyne, S.B. 1994, "The separation of ...
Cheng, Q., Agterberg, F.P., Bon ham-Carter, G.F. 1996, "A spatial ...
Cheng, Q. 1997, _ Fractal-m ultifractal and spatial analysis". In: ...
Cheng, Q. 1999, "Spatial and scaling modeling for geochemical anomaly ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرات بعد فرکتال داده های گرانی سنجی و تفکیک آنومالی ها" توسط سمیه طبسی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندسی معدن، ن؛ رضا قوامی ربابی، استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندس؛ فرامرز دولتی اردجانی، ، دانشیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندس؛ مجتبی محمدو خراسانی، بخش اکتشافات ژئوفیزیکی، شرکت ملی نفت ایران. نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنفرانس ژئوفیزیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 17 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1614 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نتایج برداشت های گرانی سنجی بعد از تصحیحات مربوط به عوامل مزاحم، طیفی از اثرات اجرام و ساختارهای سطحی (مولفه باقیمانده) تا توده های عمیق (مولفه ناحیه ای) را شامل می شود. موفقیت روش های گرانی سنجی در اکتشافات نفتی به میزان دقت روش شناسایی و تفکیک آنومالی های مختلف موجود در داده های گرانی مشاهده شده بستگی دارد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرات بعد فرکتال داده های گرانی سنجی و تفکیک آنومالی ها با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.