سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تجسیه وتحلیل و تدوین راهبرد در ارزیابی کیفیت محیطی و نوسازی شهر تهران با رویکرد SWOT- FAHP (مورد مطالعه: محله گلوبندک)

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 524

This Paper With 29 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONFME04_329

Index date: 9 March 2019

تجسیه وتحلیل و تدوین راهبرد در ارزیابی کیفیت محیطی و نوسازی شهر تهران با رویکرد SWOT- FAHP (مورد مطالعه: محله گلوبندک) abstract

نوسانات بافت های فرسوده از جمله مهم ترین روش هایی است که دولت ها و نظام های برنامه ریزی برای مدیریت تنوع کالبدی عملکرد شهرها آن را به کار می بندند. بافت فرسوده به آن بافت شهری اطلاق می شود که به دلایلی قادر به حفظ پویایی خود در راستای ایفای کارکردهای کالبدی؛ فضایی، اجتماعی و اقتصادی نیست. هدف از انجام پژوهش حاضر شناخت ابعاد و شاخص های موقر بر ارتقا کیفیت محیطی در نوسازی شهر تهران خصوصا محله گلوبندک ترسیم مدل سوات و ارایه مدل استراتژیک ارتقا محیطی در محله گلوبندک می باشد. جامعه آماری این پژوهش را 50 نفر از ساکنین محله گلوبندک در وزن دهی به ماتریس سوات همکاری خواهند داشت. به دلیل محدود بودن تعداد اعضای جامعه از روش نمونه گیری تمام شماری بهره می بریم. در نتیجه از تمامی مردم محله بهره خواهیم برد. به منظور داشتن ابزارهای مناسب برای سنجش کیفیت محیطی نوسازی شهر تهران، پس از مطالعه ی مقالات و تحقیقات محققین گذشته پیرامون ابعاد و شاخص های کیفیت محیطی از ادبیات موضوع استخراج شدند. در ابتدا پرسش نامه های مقایسات زوجی؛ بین 20 ن فر از خبر گان مدیریت شهری که در امر سنجش کیفیت محیطی محله گلوبندک در تصمیم گیری و ارزیابی نقش داشتند؛ توزیع شد. سپس با استفاده از تکنیک فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی چانگ و محاسبه ی میانگین اهمیت خبرگان، به رتبه بندی ابعاد و شاخص ها و در نهایت محاسبه وزن نهایی شاخص ها پرداختیم. همچنین نقاط قوت؛ ضعف، فرصت ها و تهدیدات با استفاده از ماتریس سوات بررسی و با ارایه پیشنهاداتی جهت ارتقا و بهبود کیفیت محیطی و نوسازی شهر تهران مورد بررسی قر ار گرفت.

تجسیه وتحلیل و تدوین راهبرد در ارزیابی کیفیت محیطی و نوسازی شهر تهران با رویکرد SWOT- FAHP (مورد مطالعه: محله گلوبندک) Keywords:

ارزیابی , کیفیت محیط , تدوین راهبرد , محله گلوبندک , تکنیک فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی , تحلیل نقاط قوت , ضعف , فرصت ها و تهدیدها سوات.

تجسیه وتحلیل و تدوین راهبرد در ارزیابی کیفیت محیطی و نوسازی شهر تهران با رویکرد SWOT- FAHP (مورد مطالعه: محله گلوبندک) authors

رضا رسولی

استاد گروه مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور تهران ایران

اکبر بهمنی

استادیار گروه مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور تهران ایران

محبوبه نیکزاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت امور شهری دانشگاه پیام نور مر کز تهران غرب تهران ایران

مقاله فارسی "تجسیه وتحلیل و تدوین راهبرد در ارزیابی کیفیت محیطی و نوسازی شهر تهران با رویکرد SWOT- FAHP (مورد مطالعه: محله گلوبندک)" توسط رضا رسولی، استاد گروه مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور تهران ایران؛ اکبر بهمنی، استادیار گروه مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور تهران ایران؛ محبوبه نیکزاد، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت امور شهری دانشگاه پیام نور مر کز تهران غرب تهران ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت،کارآفرینی و توسعه اقتصادی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی، کیفیت محیط، تدوین راهبرد، محله گلوبندک؛ تکنیک فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی؛ تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها سوات. هستند. این مقاله در تاریخ 18 اسفند 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 524 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نوسانات بافت های فرسوده از جمله مهم ترین روش هایی است که دولت ها و نظام های برنامه ریزی برای مدیریت تنوع کالبدی عملکرد شهرها آن را به کار می بندند. بافت فرسوده به آن بافت شهری اطلاق می شود که به دلایلی قادر به حفظ پویایی خود در راستای ایفای کارکردهای کالبدی؛ فضایی، اجتماعی و اقتصادی نیست. هدف از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تجسیه وتحلیل و تدوین راهبرد در ارزیابی کیفیت محیطی و نوسازی شهر تهران با رویکرد SWOT- FAHP (مورد مطالعه: محله گلوبندک) با 29 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.