سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی میکروسکوپیک فلت کربن فعال در نمک زدایی آب های لب شور به کمک روش یون زدایی خازنی اسپیرال

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 762

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICESIT01_169

Index date: 26 January 2019

بررسی میکروسکوپیک فلت کربن فعال در نمک زدایی آب های لب شور به کمک روش یون زدایی خازنی اسپیرال abstract

با گسترش روز به روز جمعیت ، چالش اصلی جهانی تامین آب سالم مورد نیاز حال و آینده ی افراد است. در دسترس بودن آب سالم مقرون به صرفه یکی از چالش های کلیدی فناورانه ، اجتماعی و اقتصادی در قرن 21 است. نمک زدایی از آب های شور و لب شور یکی از راه حل های کلیدی در پاسخ به نیاز جهانی رو به افزایش آب و جبران منابع آب شیرین رو به کاهش می باشد. در این بین فناوری های نمک زدایی ایمن، کم هزینه، با ظرفیت و بازیابی بالا همواره هدف محققان و مهندسان بوده است. تکنولوژی یون زدایی خازنی (CDI) یکی از تکنولوژی های نوین نمک زدایی بر پایه الکتریسیته می باشد که با سابقه ای در حدود دو دهه از آغاز پیدایش، به علت مزایای منحصر بفرد خود توجه بسیاری از محققان رو به خود جلب نموده است. مفهوم یون زدایی خازنی از دو عبارت یون زدایی و خازنی نشات گرفته است. کلمه یون زدایی به حذف اتم ها و ملکول های بادار به شکل یون اشاره دارد و کلمه خازنی به این حقیقت اشاره دارد که خازن برای تسهیل این حذف استفاده می شود. در این پژوهش رفتار فلت کربن فعال نانو در یون زدایی از آب های لب شور در مقیاس میکروسکوپیک مورد مطالعه قرار گرفت. مشاهده گردید فلت کربن فعال که به عنوان الکترود در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفت حذف 75 درصدی نمک از آب خوراک را رقم زده است.

بررسی میکروسکوپیک فلت کربن فعال در نمک زدایی آب های لب شور به کمک روش یون زدایی خازنی اسپیرال Keywords:

بررسی میکروسکوپیک فلت کربن فعال در نمک زدایی آب های لب شور به کمک روش یون زدایی خازنی اسپیرال authors

محمدرضا علیزاده گودرزی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران- محیط زیست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

حسن امینی راد

دانشکده ی مهندسی عمران- محیط زیست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

سعید تکیه

دانشجوی دکتری رشته مهندسی عمران- محیط زیست دانشگاه نوشیروانی بابل،

مقاله فارسی "بررسی میکروسکوپیک فلت کربن فعال در نمک زدایی آب های لب شور به کمک روش یون زدایی خازنی اسپیرال" توسط محمدرضا علیزاده گودرزی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران- محیط زیست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل؛ حسن امینی راد، دانشکده ی مهندسی عمران- محیط زیست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل؛ سعید تکیه، دانشجوی دکتری رشته مهندسی عمران- محیط زیست دانشگاه نوشیروانی بابل، نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره و نمایشگاه بین المللی علوم و تکنولوژی های نوین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نمک زدایی، یون زدایی خازنی، آب لب شور، فلت کربن فعال، الکترود هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 762 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با گسترش روز به روز جمعیت ، چالش اصلی جهانی تامین آب سالم مورد نیاز حال و آینده ی افراد است. در دسترس بودن آب سالم مقرون به صرفه یکی از چالش های کلیدی فناورانه ، اجتماعی و اقتصادی در قرن 21 است. نمک زدایی از آب های شور و لب شور یکی از راه حل های کلیدی در پاسخ ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی میکروسکوپیک فلت کربن فعال در نمک زدایی آب های لب شور به کمک روش یون زدایی خازنی اسپیرال با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.