سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه مدلی جهت یکپارچگی و هماهنگی سیستم های اطلاعات لجستیک درزنجیره تامین الکترونیکی از طریق پنجره واحد ( مورد مطالعاتی صنایع خودروسازی ایران)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,945

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICTM06_109

Index date: 2 January 2010

ارائه مدلی جهت یکپارچگی و هماهنگی سیستم های اطلاعات لجستیک درزنجیره تامین الکترونیکی از طریق پنجره واحد ( مورد مطالعاتی صنایع خودروسازی ایران) abstract

لجستیک از ارکان مهم زنجیره تامین بوده و فراهم سازی مناسب ترین و سریع ترین روند توزیع که سبب اماده شدن یک کالا از خط تولید و تحویل آن به مشتری می شود به اندازه نحوه تولید آن کالا دارای اهمیت است لذا لجستیک نیاز به سطوح برتری از هماهنگی و یکپارچگی داشته که این امر بستگی به روند تبادل اطلاعات به طور کامل و منظم در میان اعضای زنجیره تامین دارد نتایج این مقاله نشان میدهد که مشکلات سیستم های اطلاعاتی بخش لجستیک زنجیره تامین صنایع خودرو سازی ایران تنها به خاطر ماهیت فنی آن نبوده بلکه ناشی از عدم شفافیت و ارتباطات مشارکتی بین بخشهای مختلف این زنجیره است که این مشکلات با تغییرات مستمر و پیاپی تکنولوژی پیچیده تر نیز می گردد دراین زنجیره شرکتهای اصلی توجه خود را معطوف به یکپارچه سازی لجستیک داخلی با دیگر بخشهای شرکت از طریق برنامه ریزی منابع سازمان نموده اند و فاقد طرح و برنامه های استراتژیک در زمینه یکپارچه سازی لجستیک خارجی با تمامی اعضای زنجیره تامین هستند. براساس مدل پیشنهادی این مقاله وجود شبکه لجستیک یکپارچه ضروری می باشد این شبکه مسئول و متعهد فراهم سازی زیرساخت های فناوری و استانداردسازی لازم و انجام عملکردهای لجستیک بین اعضای زنجیره تامین است.

ارائه مدلی جهت یکپارچگی و هماهنگی سیستم های اطلاعات لجستیک درزنجیره تامین الکترونیکی از طریق پنجره واحد ( مورد مطالعاتی صنایع خودروسازی ایران) Keywords:

ارائه مدلی جهت یکپارچگی و هماهنگی سیستم های اطلاعات لجستیک درزنجیره تامین الکترونیکی از طریق پنجره واحد ( مورد مطالعاتی صنایع خودروسازی ایران) authors

محمدرضا غلامیان

استادیاردانشکده مهندسی صنایع - دانشگاه علم و صنعت ایران

داریوش کرمانیان

کارشناس ارشد مدیریت فناوری ا طلاعات مدیر بخش فناوری اطلاعات شرکت مگام

سعید حیات داودی

کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Charles Trappey, Amy Trappey & Gilbert Y.P. Lin. (2002), Business ...
Choy, K.L., So, S.C.K., La, H.C.W., Kwok, S.K. and Chan, ...
David N.Bur & Stephean L.Starling (2004), " _ _ Spply ...
Gregory N. Stock.; Noel P. Greis.; Johr D. Kasarda. (2000), ...
Gunasekaran, A. and Ngai E. W. T. and T. C. ...
Maro Vlachopoulou, Vicky Manthou, Dimitris Folinas (2005), " _ Relaioship ...
Mehdi Ghazanfari, Mehdi Ghanah lah.(2005)." Supply Chain Management", School of ...
Mickey Howard, Philip Powell, Richard Vidgen. (2 005), _ Industry ...
Porter, Michael E. (1985), " Competitve advanage, Creaing and susaining ...
_ م 10- Ross D.F. (2003), " _ e-Suppby cha ...
_ Serdar Pitin (2004), " _ _ _ THE _ ...
Straton, F. (2001), "Recoguizzng _ _ Inbound Logistics, Vol. 21, ...
Sum, C. C. ad Teo, C. B. aqd Ng. K ...
Xiu LI, Wepbtag LITU, _ LEI, Yu ZBAO, Shouju REN. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه مدلی جهت یکپارچگی و هماهنگی سیستم های اطلاعات لجستیک درزنجیره تامین الکترونیکی از طریق پنجره واحد ( مورد مطالعاتی صنایع خودروسازی ایران)" توسط محمدرضا غلامیان، استادیاردانشکده مهندسی صنایع - دانشگاه علم و صنعت ایران؛ داریوش کرمانیان، کارشناس ارشد مدیریت فناوری ا طلاعات مدیر بخش فناوری اطلاعات شرکت مگام؛ سعید حیات داودی، کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زنجیره تامین الکترونیکی، سیستم اطلاعاتی، ارایه کنندگان خدمات لجستیک، شبکه یکپارچه لجستیک، پنجره واحد هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2945 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که لجستیک از ارکان مهم زنجیره تامین بوده و فراهم سازی مناسب ترین و سریع ترین روند توزیع که سبب اماده شدن یک کالا از خط تولید و تحویل آن به مشتری می شود به اندازه نحوه تولید آن کالا دارای اهمیت است لذا لجستیک نیاز به سطوح برتری از هماهنگی و یکپارچگی داشته که این امر بستگی به روند تبادل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه مدلی جهت یکپارچگی و هماهنگی سیستم های اطلاعات لجستیک درزنجیره تامین الکترونیکی از طریق پنجره واحد ( مورد مطالعاتی صنایع خودروسازی ایران) با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.