Year: 1397
COI: CAUM01_0911
Language: PersianView: 270
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
به علت فراوانی استفاده از میانقاب ها در ساختمان های متداول، مطالعه اثر میانقاب بر رفتار سازه در هنگام زلزله یک موضوع کاربردی و مهم می باشد. بررسی های دانشمندان و محققین بر روی قاب میانبر از اوایل سال 1950 میلادی آغاز و تاکنون تحقیقات زیادی در زمینه شناخت رفتار میانقاب ها و عوامل موثر بر آنها انجام شده است. تجربه های مربوط به زلزله های گوناگون نشان می دهد که میانقاب ها تاثیر بسیار مهمی در رفتار سازه ها در برابر زلزله دارند. هر چند وجود میانقاب ها تاثیر بسیار مهمی در رفتار سازه ها در برابر زلزله دارند. هر چند وجود میانقاب ها باعث افزایش سختی کل سازه می شوند، اما این اثر آنها همواره جنبه مثبت ندارد. این اعضای سازه ها به دلایل گوناگون از جمله پیچیدگی رفتار مصالح، اندرکنش بین قاب و میانقاب، ضعف مدل های تحلیلی و غیره تا مدت ها یکی از بحث برانگیزترین موضوعات روز مهندسی بوده است. میانقاب ها باعث افزایش سختی سازه می شوند. لذا وجود این اعضا باعث ایجاد تغییرات در پریود و توزیع نیروی زلزله در سازه خواهد شد. در این پایان نامه سعی بر آن است با معرفی میانقاب بتن سبک اتوکلاو شده ACC اثر آن در رفتار و عملکرد سازه های فولادی نسبت به سازه های فولادی دارای میانقاب جدا شده از قاب بررسی می شود. در این راستا چهار سازه فولادی با تعداد طبقات یک، سه، پنج و هفت طبقه بر اساس آیین نامه ایران در برنامه ETABS طراحی شده و یک ردیف از قاب های آن برای ادامه کار و انجام تحلیل دینامیکی غیر خطی انتخاب گردید. شایان ذکر است که تحلیل های دینامیکی غیر خطی بر روی قاب انتخابی توسط برنامه آیدارک انجام شده است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is CAUM01_0911. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/846785/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:صابر، مرتضی و جعفریان، حسن و علاییان، ناصر،1397،بررسی کاربرد بتن سبک سلولی در ساختمان و اثر آن بر رفتار لرزه ای سازه ها،International Conference on civil engineering, architecture and urban development management in Iran،Tehran،https://civilica.com/doc/846785
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناخت بتن سبک، انواع آن، خصوصیات و مزایا و مواد موثر بر افزایش مقاومت بتن سبک
- ساختار، خواص و کاربرد بتن اسفنجی(متخلخل)
- بررسی خواص مکانیکی بتن سبک وکاربرد آن در سازه های عمرانی
- ایجاد روکش های جوشی کامپوزبیتی Ni3Al-Al2O3 به روش جوشکاری قوسی تنگستن گاز GTAW
- نقش خودروهای الکتریکی در کاهش آلودگی هوا و بهبود شرایط زیست محیطی در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.