سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی بکارگیری فناوری احتراق اکسیژن- سوخت در نیروگاه ها با هدف کاهش آلایندههای زیست محیطی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,762

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EMX2010_052

Index date: 13 January 2010

بررسی بکارگیری فناوری احتراق اکسیژن- سوخت در نیروگاه ها با هدف کاهش آلایندههای زیست محیطی abstract

در حال حاضراستفاده از سوخت های فسیلی باعث انتشار میزان زیادی از گاز CO2 یکی از گازهای گلخانه ای مهم) در جو می شود که بخاطر اثرات مخرب زیست محیطی(گرم شدن جو زمین)، کشورهای امضا کننده پروتکل کیوتو ملزم به کاهش انتشار آن شده اند. مطابق بر آوردهای صورت گرفته 26 تا 30 درصد از کل انتشار گاز CO2 مربوط به صنعت تولید برق است از طرفی گاز CO2 ماده ای ارزشمند است که کاربردهای مختلفی در صنایع و از همه مهمتر در تزریق در چاه های نفت برای افزایش استحصال نفت EOR دارد. یکی از روش های کاهش انتشار CO2 تولیدی نیروگاه ها، جمع آوری و ذخیره سازی CO2 به روش اکسیژن- سوخت (oxy-fuel) می باشد که در این روش بجای احتراق سوخت و هوا، سوخت با اکسیژن و نسبتی از جریان دود برگشتی می سوزد. در نتیجه دود حاصل عمدتا شامل بخار آب و دی اکسید کربن است که جداسازی و ذخیره سازی CO2 برای مصارف بعدی از این جریان بسیار آسان تر از روش های معمول می باشد. در این روش CO2 تولیدی را می توان تا 100 % جمع آوری و ذخیره کرد و با حذف نیتروژن از احتراق در این روش، تولید NOx به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. به دلیل تغییر خصوصیات گاز های شرکت کننده دراحتراق، فرایند مذکور نسبت به احتراق در سیستم های هوا سوز رفتار متفاوتی دارد که در بکارگیری این فن آوری در نیروگاه ها باید مورد توجه قرار گیرد در این مطالعه به بررسی ویژگی های احتراق اکسیژن-سوخت وتحقیق اثر سه پارامتر مهم در این فرایند یعنی نسبت برگشتی ، غلظت اکسیژن و دبی گاز های شرکت کننده در احتراق برای رسیدن به رفتار مشابه با احتراق هوا سوز پرداخته می شود تا بکار گیری این فناوری در نیروگاه ها با کمترین تغییرات امکان پذیر باشد.

بررسی بکارگیری فناوری احتراق اکسیژن- سوخت در نیروگاه ها با هدف کاهش آلایندههای زیست محیطی Keywords:

بررسی بکارگیری فناوری احتراق اکسیژن- سوخت در نیروگاه ها با هدف کاهش آلایندههای زیست محیطی authors

احسان تراب نژاد

کارشناسی ارشد دانشگاه صنعت آب و برق- مهندسی مکانیک تبدیل انرژی

رامین حقیقی خوشخو

استادیار دانشگاه صنعت آب و برق - دانشکده مهندسی انرژی

محمدابراهیم سربندی فراهانی

مدیر پروژه -پژوهشگاه نیرو

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Molburg JC, Doctor RD, Brockmeier NFSP. CO2 capture from Pc ...
Payne R, Chen SL, Wolsky AM, Richter WF Co2 recovery ...
Coelho LMR, Azevedo JLT, Carvalho M, Numerical study of boiler ...
Zheng L, Clements B, Runstedtler A A generic simulation method ...
Zheng L, Clements B, Douglas MA. Simulation of an oxy-fuel ...
Kiga T, Takano S, Kimura N, Omata K, Okawa M, ...
Benelli, G., Cumbo, D., Gazzino, M., Morgani, E. Power Gen ...
Molburg JC, Doctor RD, Brockmeier NFSP. CO2 capture from Pc ...
Wang CS, Berry GF, Chang KC, Wolsky AM. Combustion of ...
Khare S, Wall TF, Gupta RP, Elliott L, Buhre B. ...
ChaCte]-Pe lage F, Marin O, Perrin N, Carty R, Philo ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی بکارگیری فناوری احتراق اکسیژن- سوخت در نیروگاه ها با هدف کاهش آلایندههای زیست محیطی" توسط احسان تراب نژاد، کارشناسی ارشد دانشگاه صنعت آب و برق- مهندسی مکانیک تبدیل انرژی؛ رامین حقیقی خوشخو، استادیار دانشگاه صنعت آب و برق - دانشکده مهندسی انرژی؛ محمدابراهیم سربندی فراهانی، مدیر پروژه -پژوهشگاه نیرو نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس و نمایشگاه بهینه سازی انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله احتراق اکسیژن-سوخت، نسبت برگشتی، جمع آوری دی اکسید کربن ،کاهش انتشارNOx هستند. این مقاله در تاریخ 23 دی 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2762 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در حال حاضراستفاده از سوخت های فسیلی باعث انتشار میزان زیادی از گاز CO2 یکی از گازهای گلخانه ای مهم) در جو می شود که بخاطر اثرات مخرب زیست محیطی(گرم شدن جو زمین)، کشورهای امضا کننده پروتکل کیوتو ملزم به کاهش انتشار آن شده اند. مطابق بر آوردهای صورت گرفته 26 تا 30 درصد از کل انتشار گاز CO2 مربوط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی بکارگیری فناوری احتراق اکسیژن- سوخت در نیروگاه ها با هدف کاهش آلایندههای زیست محیطی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.