سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه دیاتومه های منطقه نوشهر به منظور پرورش ماهی در قفس

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 646

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AOADC02_116

Index date: 21 May 2019

مطالعه دیاتومه های منطقه نوشهر به منظور پرورش ماهی در قفس abstract

این تحقیق با هدف شناسایی و شناخت تغییرات و نوسانات زمانی و مکانی جوامع دیاتومه در حوزه جنوبی دریای خزر، منطقه نوشهر به منظور ارزیابی وضعیت تنوع، تراکم و زی توده شاخه دیاتومه ها به عنوان مهمترین شاخه فیتوپلانکتون در اکوسیستم دریای خزر می باشد. نمونه برداری در فصول بهار، تابستان، پاییز و زمستان، در ایستگاه نوشهر انجام گردید. 5 ایستگاه در اعماق 5 متر، 10 متر ، 20 متر ، 50 متر و 100 متر تعیین شد که نمونه برداری توسط روتنرانجام گرفت. گونه های غالب آن عبارتند از Pseudonitzschia seriata، Rhizosolenia fragilissima ، Stephanodiscos sp. ، Melosira varians ،Nitzschia acicularis وCyclotella menenghiniana.. بیشترین تنوع گونه ای در بهار بوده و به تدریج در فصول تابستان، پاییز و زمستان کاهش یافت.

مطالعه دیاتومه های منطقه نوشهر به منظور پرورش ماهی در قفس Keywords:

مطالعه دیاتومه های منطقه نوشهر به منظور پرورش ماهی در قفس authors

فاطمه سادات تهامی

موسسه تحقیقات علوم شیلاتی، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ص.پ. ۹۶۱، ساری

علیرضا کیهان ثانی

موسسه تحقیقات علوم شیلاتی، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ص.پ. ۹۶۱، ساری

مژگان روشن طبری

موسسه تحقیقات علوم شیلاتی، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ص.پ. ۹۶۱، ساری

احترام السادات علوی طبری

موسسه تحقیقات علوم شیلاتی، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ص.پ. ۹۶۱، ساری

مقاله فارسی "مطالعه دیاتومه های منطقه نوشهر به منظور پرورش ماهی در قفس" توسط فاطمه سادات تهامی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ص.پ. ۹۶۱، ساری؛ علیرضا کیهان ثانی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ص.پ. ۹۶۱، ساری؛ مژگان روشن طبری، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ص.پ. ۹۶۱، ساری؛ احترام السادات علوی طبری، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی، پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ص.پ. ۹۶۱، ساری نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیط های محصور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فیتوپلانکتون، رودخانه ، دریای خزر، دیاتومه ها ، تنوع فصلی هستند. این مقاله در تاریخ 31 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 646 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق با هدف شناسایی و شناخت تغییرات و نوسانات زمانی و مکانی جوامع دیاتومه در حوزه جنوبی دریای خزر، منطقه نوشهر به منظور ارزیابی وضعیت تنوع، تراکم و زی توده شاخه دیاتومه ها به عنوان مهمترین شاخه فیتوپلانکتون در اکوسیستم دریای خزر می باشد. نمونه برداری در فصول بهار، تابستان، پاییز و زمستان، در ایستگاه نوشهر انجام گردید. 5 ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پرورش آبزیان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه دیاتومه های منطقه نوشهر به منظور پرورش ماهی در قفس با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.