سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

لزوم برنامه ریزی برای بازیافت گازهای ارسالی به مشعل

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,199

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EMX2010_130

Index date: 13 January 2010

لزوم برنامه ریزی برای بازیافت گازهای ارسالی به مشعل abstract

حتی در پیشرفته ترین کشورهای دنیا بیش از یک دهه از عمر فناوری نوین بازیافت گازهای مشعل نمی گذر د. لذا این روش یکی از روش های جدید برای استفاده از ضایعات صنایع نفت، گاز و پتروشیمی می باشد.از جمله کشورهایی که در زمینه بازیافت گازهای مشعل فعالیت دارند؛ می توان از نروژ، انگلیس، ایالات متحده، ایتالیا و هلند نام برد. در کشورهای آسیایی و خصوصا کشورهای واقع در منطقه خاورمیانه فناوریهای بازیافت مواد زاید پالایشگاهی مثل گازهای مشعل از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. بازیافت گازهای مشعل روشی است که در آن از گازهای زایدی که در برج های مشعل سوزانده می شوند به بهترین نحو استفاده می شود. با توجه به داده های موجود ، روسیه بیشترین میزان گازهای فلر را در بین کشورهای آسیایی بر طبق آمارهای سال 2006 دارد. ایران نیز با 121 میلیون بشکه نفت خام در سال گاز سوزانده شده، مقام سوم را به خود اختصاص می دهد. با توجه به آلودگی های محیط زیستی ایجاد شده در این مناطق و با درنظر گرفتن ارزش افزوده ای که تماما از بین می رود، بررسی ایجاد واحدی برای بازیافت گازهای فلر و تبدیل آن به محصول با ارزش بسیار منطقی به نظر می رسد.

لزوم برنامه ریزی برای بازیافت گازهای ارسالی به مشعل authors

آزاده معروف مشاط

دانشجوی کارشناسی ارشد - دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی انرژی

سورنا ستاری

استادیار - دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی انرژی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[] ترازنامه هیدروکربوری کشور سال 1387، گروه مدیریت انرژی موسسه ...
بازیافت گازهای مشعل و تاثیر آن بر کاهش آلاینده‌های هوا، ...
Global Gas Flaring Reduction, "Initiative Report On Consultation with Stakeholders", ...
EPA AP-42, "Completion of Air Pollution Emission Factors", Vol.1: Stationary ...
Global Gas Flaring Reduction, A Public - Private Partnership, "Flared ...
Flare Gas Recovery Profit, _ jchgzigc.ccm. ...
: Flare Gas Recovery (FGR) , to Reduce Plant Flaring ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "لزوم برنامه ریزی برای بازیافت گازهای ارسالی به مشعل" توسط آزاده معروف مشاط، دانشجوی کارشناسی ارشد - دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی انرژی؛ سورنا ستاری، استادیار - دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی انرژی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس و نمایشگاه بهینه سازی انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 23 دی 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2199 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حتی در پیشرفته ترین کشورهای دنیا بیش از یک دهه از عمر فناوری نوین بازیافت گازهای مشعل نمی گذر د. لذا این روش یکی از روش های جدید برای استفاده از ضایعات صنایع نفت، گاز و پتروشیمی می باشد.از جمله کشورهایی که در زمینه بازیافت گازهای مشعل فعالیت دارند؛ می توان از نروژ، انگلیس، ایالات متحده، ایتالیا و هلند نام ... . برای دانلود فایل کامل مقاله لزوم برنامه ریزی برای بازیافت گازهای ارسالی به مشعل با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.