Year: 1397
COI: ENGIN03_020
Language: PersianView: 137
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
با توجه به اینکه راه پله ها مسیرهای خروج اضطراری عمودی اصلی در ساختمان های چند طبقه می باشند، باید به گونه ای طراحی شوند که استفاده از آنها برای خروج و دسترسی ایمن درحین لزله و پس از آن قابل اطمینان باشد.آسانسورها ممکن است پس از ارتعاشات لرزه ای متوسط یا شدید غیر قابل بهره برداری شوند این تحقیق به بررسی اندرکنش میان سازه با سیستم لرزه بر قاب خمشی فولادی ویژه و پلکان ها به منظور سنجش میزان تاثیرگذاری پلکان های، بر نیروها و پاسخ های دینامیکی ساختمان می پردازد.برای نیل به این هدف، ساختمانی پانزده طیقه با سیستم قاب خمشی فولادی متوسط مطابق با آیین نامه کشور ایران طراحی شده، سپس این ساختمان در حالت های اندرکنش سازه و پلکان و همچنین عدم اندرکنش سازه و پلکان تحت آنالیز های استاتیکی خطی معادل و دینامیکی طیفی قرار گرفته تا امکان مقایسه و تاثیرپذیری فرآهم گردد.در نهایت دیده شد که، بیشتر آسیب دیدگی ناشی از زلزله در اثر برهم کنش های سیستم سازه ای راه پله با اجزاء غیر سازه ای آنها و خصوصا با سیستم سازه ای اصلی ساختمان می باشد. مشاهده شده است که رشته های راه پله و دیوارهای محصور کننده بر خصوصیات دینامیکی و پاسخ های لرزه ای سازه های اصلی، معمولا بصورت ناخواسته، تاثیرگذار بوده اند.در حال حاضر هیچ روش تحلیلی جامع و عملی حتی برای پیش بینی ساده ترین جنبه های برهم کنش دینامیکی راه پله با سازه اصلی وجود ندارد، و اتفاق نظر در خصوص تدابیر جداسازی پلکان و سازه اصلی وجود دارد (Fema-E74)، (Fema356)
Keywords:
المان هاي سازه ثانويه ، پلكان ، اندركنش پلكان/سازه ، مكانيزم خرابي، جداسازي لرزه اي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/854694/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خضروی، عبدالناصر و سروقد مقدم، عبدالرضا و منصوری، محمد رضا،1397،تحقیق در لزوم متد جداسازی پلکان از سازه اصلی،سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران، معماری،مدیریت شهری و محیط زیست،کرج،،،https://civilica.com/doc/854694
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، خضروی، عبدالناصر؛ عبدالرضا سروقد مقدم و محمد رضا منصوری)
برای بار دوم به بعد: (1397، خضروی؛ سروقد مقدم و منصوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- مقایسه ضوابط طراحی مخازن بتنی بر اساس نشریه 123 با آیین نامه های کمیته ACI350
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.