سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پهنهبندی خطر روانگرایی با استفاده از مدل SWM(مطالعه موردی دشت آققلا- استان گلستان)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,580

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATERSHED05_159

Index date: 31 January 2010

پهنهبندی خطر روانگرایی با استفاده از مدل SWM(مطالعه موردی دشت آققلا- استان گلستان) abstract

یکی از عمده ترین عوامل خسارت به سازه ها در هنگام وقوع زلزله، ایجاد روانگرایی در خاک است. در این تحقیق جهت پهنه بندی خطر روانگرایی خاک با استفاده از مدل SWM در دشت آققلا واقع در استان گلستان، نقشههای رقومی سه عامل خاک و رسوب (S) عمق آب زیرزمینی (W) و عامل شوک لرزه ای (M) در محیط GIS تهیه شد و با همدیگر تلفیق گردید که در نهایت نقشه پهنهبندی خطر روانگرایی خاک منطقه بدست آمد نتایج حاصل از این تحقیق نشان میدهد که 78/6 درصد منطقه مورد مطالعه بدون خطر روانگرایی میباشد. با توجه به وجود محدودههای خطر روانگرایی با کلاس متوسط و زیاد، نیاز به مطالعات بزرگ مقیاس در منطقه جهت اقدامات مدیریتی و سازهای و تهیه استراتژیهای مناسب در مورد خطر و خسارت روانگرایی در منطقه میباشد

پهنهبندی خطر روانگرایی با استفاده از مدل SWM(مطالعه موردی دشت آققلا- استان گلستان) Keywords:

روانگرایی خاک , مدل SWM , نقشه پهنهبندی خطر روانگرایی

پهنهبندی خطر روانگرایی با استفاده از مدل SWM(مطالعه موردی دشت آققلا- استان گلستان) authors

مسعود عشقی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گر

اکبر بابایی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گر

مجید اونق

دانشیار گروه آبخیزداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اونق، م. 139. سازندهای دوران چهارم. جزوه دسی کارشناسی ارشد. ...
شرکت آب منطقه‌ای گلستان.1383. نقشه هم عمق آبخوان آبرفتی استان ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پهنهبندی خطر روانگرایی با استفاده از مدل SWM(مطالعه موردی دشت آققلا- استان گلستان)" توسط مسعود عشقی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گر؛ اکبر بابایی، دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گر؛ مجید اونق، دانشیار گروه آبخیزداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روانگرایی خاک، مدل SWM، نقشه پهنهبندی خطر روانگرایی هستند. این مقاله در تاریخ 11 بهمن 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1580 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از عمده ترین عوامل خسارت به سازه ها در هنگام وقوع زلزله، ایجاد روانگرایی در خاک است. در این تحقیق جهت پهنه بندی خطر روانگرایی خاک با استفاده از مدل SWM در دشت آققلا واقع در استان گلستان، نقشههای رقومی سه عامل خاک و رسوب (S) عمق آب زیرزمینی (W) و عامل شوک لرزه ای (M) در محیط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پهنهبندی خطر روانگرایی با استفاده از مدل SWM(مطالعه موردی دشت آققلا- استان گلستان) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.