سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اولویت بندی بازارهای هدف صادراتی استان اردبیل با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره فازی؛ مطالعه موردی محصول سیب زمینی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,221

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAEC07_177

Index date: 2 February 2010

اولویت بندی بازارهای هدف صادراتی استان اردبیل با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره فازی؛ مطالعه موردی محصول سیب زمینی abstract

با توجه به سهم بالای 80 درصدی محصول سیب زمینی از صادرات محصولات کشاورزی استان اردبیل، تحقیق حاضر به اولویت بندی بازارهای هدف صادراتی محصول سیب زمینی استان می پردازد . در این تحقیق چهار کشور آذربایجان، عراق، قرقیزستان و گرجستان که بازارها ی اصلی صادرات محصول سیب زمینی استان می باشند ، تحت معیارهایی همچون میزان تعرفه و عوارض گمرکی دریافتی توسط کشور هدف، میزان رقابت با کشورهای رقیب در کشور هدف، میزان راحتی برقراری ارتباط زبانی، هزینه حمل و نقل، وجود فساد در بدنه اداری و انتظامی کشور هدف، اطمین ان به تجار کشور هدف، اعمال محدودیتهای مقداری از طرف کشور هدف در مقابل کالاهای صادره از کشور مورد ارزیابی قرار گرفته اند . در تحقیق حاضر با انجام تعدیلاتی از روش پیشنهادی ونگ و الحاق ( 2007 ) استفاده گردیده است . این روش علاوه بر دقت بالای ارزیابی امکان ارزیابی گزینه ها بر اساس معیارهای بیان شده به صورت زبانی و کمی را فراهم می سازد. اطلاعات مورد نیاز در این تحقیق از طریق تنظیم پرسشنامه و توزیع بین صادرکنندگان محصول سیب زمینی استان که اطلاع کاملی از وضعیت کشورهای مورد مطالعه داشته اند تهیه گردید . نتایج تحقیق نشان می دهد که از نظر صادرکنندگان استان ، معیار هزینه حمل و نقل دارای بالاترین اولویت در صادرات به کشورهای هدف بوده و بعد از آن به ترتیب معیارهای میزان راحتی برقراری ارتباط زبانی، میزان تعرفه و عوارض گمرکی دریافتی توسط کشور هدف، اعمال محدودیتهای مقداری از طرف ک شور هدف در مقابل کالاهای صادره از کشور، وجود فساد در بدنه اداری و انتظامی کشور هدف، میزان رقابت با کشورهای رقیب در کشور هدف و اطمینان به تجار کشور هدف در رتبه های بعدی قرار گرفته اند . همچنین بر اساس معیارهای ارزیابی ، کشور آذربایجان به عنوان مناسب ترین باز ار هدف انتخاب گردیده و بعد از آن به ترتیب کشورهای عراق، گرجستان و قرقیزستان در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

اولویت بندی بازارهای هدف صادراتی استان اردبیل با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره فازی؛ مطالعه موردی محصول سیب زمینی Keywords:

اولویت بندی , بازارهای هدف , تصمیم گیری چند معیاره فازی , سیب زمینی

اولویت بندی بازارهای هدف صادراتی استان اردبیل با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره فازی؛ مطالعه موردی محصول سیب زمینی authors

ابراهیم عبدی

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان اردبیل

مسعود تبادلی

کارشناس ارشد معاونت بازرگانی خارجی سازمان بازرگانی ان اردبیل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
از نظر صادرکنندگان محصول سیب زمینی در استان هزینه حمل ...
میزان راحتی برقراری ارتباط زبانی به عنوان دومین معیار مهم ...
در بین کشورهای مورد مطالعه کشور آذربایجان به عنوان مناسب ...
مذاکره با کشورهای هدف صادراتی در رابطه با برقراری تعرفه ...
گزارش سالیانه اداره کل گمرکات استان اردبیل در سال .1387 ...
Chen, C. B., and Klein, C. M. (1997), A simple ...
Chen-Tung, C., (2001), A fuzzy approach to select the location ...
Dubois, D., & Prade, H. (1980), Fuzzy Sets and Systems ...
Kauffman, A., & Gupta, M. M., (1991), Introduction to fuzzy ...
Yager, R. R., (1981), A procedure for ordering fuzzy subsets ...
Wang, Y. M. &, Elhag, M.S. T., (2007), A fuzzy ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اولویت بندی بازارهای هدف صادراتی استان اردبیل با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره فازی؛ مطالعه موردی محصول سیب زمینی" توسط ابراهیم عبدی، عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان اردبیل؛ مسعود تبادلی، کارشناس ارشد معاونت بازرگانی خارجی سازمان بازرگانی ان اردبیل نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اولویت بندی، بازارهای هدف، تصمیم گیری چند معیاره فازی، سیب زمینی هستند. این مقاله در تاریخ 13 بهمن 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2221 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به سهم بالای 80 درصدی محصول سیب زمینی از صادرات محصولات کشاورزی استان اردبیل، تحقیق حاضر به اولویت بندی بازارهای هدف صادراتی محصول سیب زمینی استان می پردازد . در این تحقیق چهار کشور آذربایجان، عراق، قرقیزستان و گرجستان که بازارها ی اصلی صادرات محصول سیب زمینی استان می باشند ، تحت معیارهایی همچون میزان تعرفه و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اولویت بندی بازارهای هدف صادراتی استان اردبیل با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره فازی؛ مطالعه موردی محصول سیب زمینی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.