سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فرایند تفکر در علوم شناختی: نقش شبکه های عصبی مصنوعی

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,516

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GERMANCONF02_002

Index date: 24 June 2019

فرایند تفکر در علوم شناختی: نقش شبکه های عصبی مصنوعی abstract

یک چالش فکری اساسی در علوم شناختی این است که چگونه شبکه هایی متشکل از واحد های ساده مانند نورون ها قادر می باشند محدوده ی چشمگیری از محاسبات، که می توانند زیر بنای تفکر بشر، زبان و رفتار انسان باشند را انجام دهد. علوم شناختی دارای رویکردهای متفاوتی می باشد. پیوندگرایی1 یک حوزه ی مطالعاتی در رویکرد شبکه ای به حساب می آید. محققین این حوزه با پیاده سازی شبکه های عصبی مصنوعی تلاش می کنند تا چگونگی انجام عملیات ذهنی را دریابند. شبکه های عصبی واقعی در مغز، در قالب نورون ها و اتصالات بین آن ها وجود دارد و شبکه های مصنوعی ساخته شده توسط پیوندگرایان تنها به عنوان یک شبیه سازی نرم افزاری که بر روی کامپیوتر قابل اجرا است، موجود می باشد. در این مقاله به نقش شبکه های عصبی مصنوعی در شناخت عملیات ذهنی انسان می پردازیم.

فرایند تفکر در علوم شناختی: نقش شبکه های عصبی مصنوعی Keywords:

علوم شناختی , شبکه های عصبی مصنوعی , پردازش عصبی , فرایند تفکر.

فرایند تفکر در علوم شناختی: نقش شبکه های عصبی مصنوعی authors

مهران دل پریش

دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

مقاله فارسی "فرایند تفکر در علوم شناختی: نقش شبکه های عصبی مصنوعی" توسط مهران دل پریش، دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی علوم و مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله علوم شناختی، شبکه های عصبی مصنوعی، پردازش عصبی، فرایند تفکر. هستند. این مقاله در تاریخ 3 تیر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1516 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یک چالش فکری اساسی در علوم شناختی این است که چگونه شبکه هایی متشکل از واحد های ساده مانند نورون ها قادر می باشند محدوده ی چشمگیری از محاسبات، که می توانند زیر بنای تفکر بشر، زبان و رفتار انسان باشند را انجام دهد. علوم شناختی دارای رویکردهای متفاوتی می باشد. پیوندگرایی1 یک حوزه ی مطالعاتی در رویکرد شبکه ای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فرایند تفکر در علوم شناختی: نقش شبکه های عصبی مصنوعی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.