سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آینده سلولهای فتوولتاییک خورشیدی در جهان تا سال 2030

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,501

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOCS02_010

Index date: 29 June 2019

آینده سلولهای فتوولتاییک خورشیدی در جهان تا سال 2030 abstract

با نزدیک شدن به اتمام منابع انرژیهای فسیلی و وجود مشکلات متعدد محیط زیستی ناشی از استفاده از این منابع، حرکت به سمت استفاده از انرژیهای نو و تجدیدپذیر امری بسیار ضروری میباشد. تاکنون منابع مختلفی برای تولید انرژیهای تجدیدپذیر و پاک شناخته و کشف شدهاند که در میان آنها، انرژی خورشیدی یکی از مهمترین منابع تولید انرژی در جهان میباشد. به دلیل تابش مناسب خورشید در بیشتر قسمتهای جهان، استفاده از انرژی خورشیدی برای تولید برق و حرارت امری منطقی به نظر میرسد. تاکنون روشهای مختلفی برای تبدیل انرژی خورشیدی به برق و حرارت ابداع شده که پرکاربدترین آنها، استفاده از سلولهای فتوولتاییک برای تبدیل تابش خورشید به برق و استفاده از صفحات و متمرکز کننده-های خورشیدی برای گرمایش میباشد. تا به امروز ظرفیت کمی از برق جهان بوسیلهی سلولهای فتوولتاییک تولید میشود اما پیشبینیها نشاندهنده روند صعودی استفاده از این تکنولوژی میباشند. پیشبینی میشود که تا سال 2030، جمعیت جهان به 8/5 میلیارد نفر و ظرفیت نصب شدهی سلولهای فتوولتاییک برای تولید الکتریسیته به بیش از 1550000 مگاوات برسد و بتوان حدود 1370000 گیگاوات ساعت برق از آن تولید کرد.

آینده سلولهای فتوولتاییک خورشیدی در جهان تا سال 2030 Keywords:

آینده سلولهای فتوولتاییک خورشیدی در جهان تا سال 2030 authors

اردوان شهسواری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی انرژیهای تجدیدپذیر گروه انرژیهای نو و محیط زیست دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران ایران

فتح اله پورفیاض

دانشیار گروه انرژیهای نو و محیط زیست دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران ایران

محمدامین وزیری راد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سیستمهای انرژی گروه انرژیهای نو و محیط زیست دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران ایران

مقاله فارسی "آینده سلولهای فتوولتاییک خورشیدی در جهان تا سال 2030" توسط اردوان شهسواری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی انرژیهای تجدیدپذیر گروه انرژیهای نو و محیط زیست دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران ایران؛ فتح اله پورفیاض، دانشیار گروه انرژیهای نو و محیط زیست دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران ایران؛ محمدامین وزیری راد، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سیستمهای انرژی گروه انرژیهای نو و محیط زیست دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی فسیلی، انرژی تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی، فتوولتاییک، 2030 هستند. این مقاله در تاریخ 8 تیر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1501 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با نزدیک شدن به اتمام منابع انرژیهای فسیلی و وجود مشکلات متعدد محیط زیستی ناشی از استفاده از این منابع، حرکت به سمت استفاده از انرژیهای نو و تجدیدپذیر امری بسیار ضروری میباشد. تاکنون منابع مختلفی برای تولید انرژیهای تجدیدپذیر و پاک شناخته و کشف شدهاند که در میان آنها، انرژی خورشیدی یکی از مهمترین منابع تولید انرژی در جهان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آینده سلولهای فتوولتاییک خورشیدی در جهان تا سال 2030 با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.