سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

درآمدی بر موقوفات بانوان میبدی و جایگاه کارکردهای آن در بازه زمانی پس از انقلاب اسلامی(از سال 1399 ه.ق تا 1440 ه.ق)

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 528

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GOHARSHAD01_044

Index date: 29 June 2019

درآمدی بر موقوفات بانوان میبدی و جایگاه کارکردهای آن در بازه زمانی پس از انقلاب اسلامی(از سال 1399 ه.ق تا 1440 ه.ق) abstract

وقف به مثابه مسئله اجتماعی از قدمت و پیشینه دیرینه ای برخوردار است. این سابقه از پیش از اسلام بین پیروان همه ادیان در غرب و شرق قابل پیجویی می باشد.مشارکت زنان در این عرصه به عنوان یکی از راه های ظهور حیات اجتماعی آنها، از اهمیت به سزایی برخوردار است. وقفیات زنان به خوبی حضور زنان در عرصه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جامعه را نمایان میسازد. زنان ایرانی نیز در طول تاریخ پا به پای مردان در این امور نقش مهمی داشتند. زنان شهرستان میبد نیز به عنوان یک قشر خاص درصد قابل توجهی از واقفان را تشکیل میدادند.مقاله حاضر تلاش میکند به کمک اسناد مکتوب موجود وقفی، علاوه بر اینکه نقش زنان و جایگاه کارکردهای موقوفات زنان این شهرستان را تعیین کند، دریابد که این موقوفات در این ادوار چه ویژگیهایی داشته و چه حوزه هایی را دربرمیگرفت.روش تحقیق توصیفی همراه با تجزیه و تحلیل داده ها و با تکیه بر اسناد ثبت شده در اداره اوقاف وامور خیریه شهرستان میبد به دست آمده است.

درآمدی بر موقوفات بانوان میبدی و جایگاه کارکردهای آن در بازه زمانی پس از انقلاب اسلامی(از سال 1399 ه.ق تا 1440 ه.ق) Keywords:

درآمدی بر موقوفات بانوان میبدی و جایگاه کارکردهای آن در بازه زمانی پس از انقلاب اسلامی(از سال 1399 ه.ق تا 1440 ه.ق) authors

زهرا هاشمی

دانشجوی دکتری علوم قرآن و حدیث دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه میبد، میبد، ایران

حمیده رحیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه پیام نور مشهد

مقاله فارسی "درآمدی بر موقوفات بانوان میبدی و جایگاه کارکردهای آن در بازه زمانی پس از انقلاب اسلامی(از سال 1399 ه.ق تا 1440 ه.ق)" توسط زهرا هاشمی، دانشجوی دکتری علوم قرآن و حدیث دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه میبد، میبد، ایران؛ حمیده رحیمی، دانشجوی کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه پیام نور مشهد نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی همایش علمی فرهنگ رضوی و بانوان فرهیخته و نیکوکار- بزرگداشت بانو ستی فاطمه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله وقف، موقوفات زنان، شهرستان میبد، کارکرد موقوفات، انقلاب اسلامی هستند. این مقاله در تاریخ 8 تیر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 528 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که وقف به مثابه مسئله اجتماعی از قدمت و پیشینه دیرینه ای برخوردار است. این سابقه از پیش از اسلام بین پیروان همه ادیان در غرب و شرق قابل پیجویی می باشد.مشارکت زنان در این عرصه به عنوان یکی از راه های ظهور حیات اجتماعی آنها، از اهمیت به سزایی برخوردار است. وقفیات زنان به خوبی حضور زنان در عرصه سیاسی، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله درآمدی بر موقوفات بانوان میبدی و جایگاه کارکردهای آن در بازه زمانی پس از انقلاب اسلامی(از سال 1399 ه.ق تا 1440 ه.ق) با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.