سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کارایی مدل بارش-رواناب IHACRES در پیش بینی سیلابهای شهری(مطالعه موردی:حوزه آبخیز رودخانه اعظم هرات-یزد)

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,427

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

USWM01_080

Index date: 10 March 2010

بررسی کارایی مدل بارش-رواناب IHACRES در پیش بینی سیلابهای شهری(مطالعه موردی:حوزه آبخیز رودخانه اعظم هرات-یزد) abstract

سیل پدیدهای است ناشی از افزایش ارتفاع آب رودها و خروش رودخانه که موجب غرقا بی شدن دشت ها و ایجادخسارات عمده بر تأسیسات عمومی و تلفات جانی و مالی م یشود. با توجه به آن که آب یکی از منابعی است که در معرض خطرات ناشی از تغییرات اقلیم قرار دارد، بررسی تغییرات آن در سال ها ی آینده م ی توان د راه گش ای معضلا تی چون سیلابهای ناگهانی با شد. برآورد و پیش بینی سیلاب ناشی از افزایش رواناب حوزه ، نه تنها در مدیریت و بهره برداری صحیح از حوزه با اهمیت است بلکه در به حداقل رسانی خسارات ناشی از سیلاب نیز نقش مهمی را ایفا م یکند . حوزه رودخانه اعظم یکی از زیرحوزه های فرعی حوضه آبریز هرات و مروست در استان یزد بوده و دارای ارتفاع متوسط حدود 2200 متر و متوسط بارندگی سالانه 230 میلی متر می باشد. شیب عمومی منطقه کم بوده و حداکثر به 2 تا 3 درصد می رسد، این رودخانه که از منابع عمده تغذیه سفره آبهای زیرزمینی دشت هرات می باشد از آب با کیفیت خوبی برخوردار است

بررسی کارایی مدل بارش-رواناب IHACRES در پیش بینی سیلابهای شهری(مطالعه موردی:حوزه آبخیز رودخانه اعظم هرات-یزد) Keywords:

بررسی کارایی مدل بارش-رواناب IHACRES در پیش بینی سیلابهای شهری(مطالعه موردی:حوزه آبخیز رودخانه اعظم هرات-یزد) authors

الهه گودرزی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده منابع طبیعی و کویر شناسی دانشگاه یزد

محمدتقی دستورانی

عضوهیات علمی دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی دانشگاه یزد

علیرضا مساح بوانی

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی آب-پردیس ابوریحان-دانشگاه تهران

علی طالبی

عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و کویر شناسی دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آشفته، پ و مساح بوانی، ع (1387)، آنالیز عدم قطعیت ...
I2] کمال، ع، مساح بوانی، ع و نجفی، م (1388)، ...
Day.P.J and Croke.B .F.W.(2003), Evalution of streamflow predictions by the ...
Schreider.S .YU. and Jakeman (1996), Estimation of possible climate change ...
Jason.Evans and Schreider. Sergei (2002), Hydrological impacts of climate change ...
Jakeman.A. J , Hornberger.G. M, (1993), How Much Complexity Is ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کارایی مدل بارش-رواناب IHACRES در پیش بینی سیلابهای شهری(مطالعه موردی:حوزه آبخیز رودخانه اعظم هرات-یزد)" توسط الهه گودرزی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده منابع طبیعی و کویر شناسی دانشگاه یزد؛ محمدتقی دستورانی، عضوهیات علمی دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی دانشگاه یزد؛ علیرضا مساح بوانی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی آب-پردیس ابوریحان-دانشگاه تهران؛ علی طالبی، عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و کویر شناسی دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مدیریت سیلابهای شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیلاب های شهری، رواناب ،IHACRES هستند. این مقاله در تاریخ 19 اسفند 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2427 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیل پدیدهای است ناشی از افزایش ارتفاع آب رودها و خروش رودخانه که موجب غرقا بی شدن دشت ها و ایجادخسارات عمده بر تأسیسات عمومی و تلفات جانی و مالی م یشود. با توجه به آن که آب یکی از منابعی است که در معرض خطرات ناشی از تغییرات اقلیم قرار دارد، بررسی تغییرات آن در سال ها ی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب شهری و سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کارایی مدل بارش-رواناب IHACRES در پیش بینی سیلابهای شهری(مطالعه موردی:حوزه آبخیز رودخانه اعظم هرات-یزد) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.