سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی فرسایش و رسوبزائی واحدهای سنگشناسی در زیر حوضه های تالاب انزلی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,329

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESNC04_001

Index date: 13 March 2010

بررسی فرسایش و رسوبزائی واحدهای سنگشناسی در زیر حوضه های تالاب انزلی abstract

این تحقیق با هدف بررسی و تحلیل نقش سنگ شناسی و وضعیت فرسایش و رسوب ورودی به تالاب انزلی در استان گیلان انجام شده است. شدت فرسایش و میزان رسوب با اجرای مدل EPM برای نه زیرحوضه تالاب انزلی برآورد و برای هر یک از واحدهای سنگشناسی شدت فرسایش تعیین گردید. با توجه به نتایج و نقشههای بدست آمده در حوزه آبخیز تالاب انزلی، زیر حوضههای ماسال و ماسوله دارای بیشترین مقدار فرسایش ویژه نسبت به سایر زیرحوضهها می باشند. در بین واحدهای لیتولوژیکی منطقه واحدPIQC که نماد کنگلومرای پلی ژنیک با جورشدگی ضعیف و تحکیم شدگی اندک است وحدود 35 % سطح حوضه ماسال را در بر می گیرد بیشترین رسوب ویژه را به خود اختصاص داده است. این واحد در طبقه بندی ذاتی واحدهای سنگ و خاک جزو واحدهائی با حساسیت بالا (طبقه 6) طبقه بندی شده است که به همراه شیب و بارش بالا، باعث افزایش رسوب زائی این حوزه می شود.

بررسی فرسایش و رسوبزائی واحدهای سنگشناسی در زیر حوضه های تالاب انزلی Keywords:

فرسایش , رسوب , سنگشناسی , حوزه آبخیز تالاب انزلی

بررسی فرسایش و رسوبزائی واحدهای سنگشناسی در زیر حوضه های تالاب انزلی authors

رضا بیات

کارشناس ارشد پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری تهران

محسن شریعت جعفری

اعضای هیئت علمی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری تهران

علی جعفری اردکانی

اعضای هیئت علمی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری تهران

امیر سررشته داری

اعضای هیئت علمی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باقرزاده کریمی، م، 1372. بررسی کارایی مدل‌های برآورد فرسایش و ...
بیات، ر، 1378. بررسی کارایی مدل‌های MPSIAC و EPM در ...
پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیرداری، 1386. گزارش بررسی فرسایش و ...
عرب خدری، م.، ع.، ولی‌خوجینی، ش.، حکیم‌خانی، ا.ح. چرخابی و ...
شریعت جعفری محسن، غیومیان جعفر، پیروان حمید رضا 1385، حساسیت ...
فیض‌نیا، سادات، 1374. مقاوت سنگ‌ها در مقابل فرسایش در اقالیم ...
Gavrilovic, Z., 1988. The use of an empirical method (Erosion ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی فرسایش و رسوبزائی واحدهای سنگشناسی در زیر حوضه های تالاب انزلی" توسط رضا بیات، کارشناس ارشد پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری تهران؛ محسن شریعت جعفری، اعضای هیئت علمی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری تهران؛ علی جعفری اردکانی، اعضای هیئت علمی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری تهران؛ امیر سررشته داری، اعضای هیئت علمی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری تهران نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی فرسایش و رسوب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرسایش، رسوب، سنگشناسی، حوزه آبخیز تالاب انزلی هستند. این مقاله در تاریخ 22 اسفند 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1329 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق با هدف بررسی و تحلیل نقش سنگ شناسی و وضعیت فرسایش و رسوب ورودی به تالاب انزلی در استان گیلان انجام شده است. شدت فرسایش و میزان رسوب با اجرای مدل EPM برای نه زیرحوضه تالاب انزلی برآورد و برای هر یک از واحدهای سنگشناسی شدت فرسایش تعیین گردید. با توجه به نتایج و نقشههای بدست آمده در حوزه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی فرسایش و رسوبزائی واحدهای سنگشناسی در زیر حوضه های تالاب انزلی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.