سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رابطه اقلیم، وسعت عرصه خندقی و خصوصیات ریخت شناسی خندق دراستان مرکزی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,139

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESNC04_065

Index date: 13 March 2010

بررسی رابطه اقلیم، وسعت عرصه خندقی و خصوصیات ریخت شناسی خندق دراستان مرکزی abstract

قبل از هرگونه اقدام کنترلی روی خندقها لازم است مکانیسم آنها مشخص گردد . ل ذا در این راستا مناسب تر است مناطق مختلف خندقی طبقه بندی شده و با توجه به خصوصیات هر یک، راهکار مناسب برای کنترل آنها ارائه گردد. اولین مبنای مناسب برای این کار، اقلیم می باشد . لذا در استان مرکزی پس از تهیه نقشه اقلیم، مناطق خندقی هر اقلیم شناسایی شده و در هر اقلیم دو منطقه معرف خندقی در نظر گرفته شد. با توجه به 4 اقلیم که حدود 99 درصد خندق ها در آنها قرار داشتند، 8 منطقه خندقی در نظر گرفته شد و در هر منطقه عوامل اقلیمی، کاربری اراضی، عوامل ریخت شناسی و عوامل مهم موثر در ایجاد خندق استخراج گردید. نتایج نشان داد که طبقه بندی اقلیمی در نظر گرفته شده با توجه به تجزیه و تحلیل خوشهای و بر مبنای عوامل اقلیمی مورد تایید می باشد و وسعت مناطق خندقی در اقلیم خشک تر بیش تر می باشد. حتی در این اقالیم مناطق خندقی عمدتا در کاربری مرتع تشکیل شده، خاک شرایط نامساعد تری داشته و پلان و درجه تکاملی خندق ها با مناطق با اقلیم مرطوب تر فرق می کند. در اقالیم مرطوب تر عمدتا خندق ها در زمینهای زراعی و بدلیل شیوه های نامناسب زراعت ایجاد شده اند. با توجه به این که مهم ترین تاثیر عوامل اقلیمی (مانند بارندگی) بر روی خاک است، در طبقه بندی مناطق خندقی پس از اقلیم، مناسب تر است خاک مبنای طبقه بندی قرار گیرد.

بررسی رابطه اقلیم، وسعت عرصه خندقی و خصوصیات ریخت شناسی خندق دراستان مرکزی Keywords:

بررسی رابطه اقلیم، وسعت عرصه خندقی و خصوصیات ریخت شناسی خندق دراستان مرکزی authors

علی اکبر داودی راد

عضو هیئت علمی

مجید صوفی

استاد یار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس

ابوالفضل نجیمی

کارشناس پژوهشی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زاهدی‌پور، حتا...، 1381. گزارش نهایی طرح تحقیقاتی بررسی عوامل موثر ...
- صوفی، مجید و امیرحسین چرخابی، 1383. گزارش نهایی طرح ...
مختاری، احمد و امیرحسین چرخابی و کوروش شیرانی، 1382. گزارش ...
Carey, B., J. Gray and C. Seagrave, 2001. Gully erosion. ...
Chaplot, V.G.Giboire, P. Marchand and C. Valentin. 2005. Dynamic modeling ...
Okoth P. F., 2003. A hierarchicat method for soil erosion ...
Tasker, G. D., 1982. Comparing methods of hydrologic regionalization. Water ...
Zheng, Fen- Li and Chi - hua Hunng, 2002. Gully ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رابطه اقلیم، وسعت عرصه خندقی و خصوصیات ریخت شناسی خندق دراستان مرکزی" توسط علی اکبر داودی راد، عضو هیئت علمی؛ مجید صوفی، استاد یار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس؛ ابوالفضل نجیمی، کارشناس پژوهشی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی فرسایش و رسوب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرسایش خندقی، اقلیم، کنترل، استان مرکزی هستند. این مقاله در تاریخ 22 اسفند 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1139 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که قبل از هرگونه اقدام کنترلی روی خندقها لازم است مکانیسم آنها مشخص گردد . ل ذا در این راستا مناسب تر است مناطق مختلف خندقی طبقه بندی شده و با توجه به خصوصیات هر یک، راهکار مناسب برای کنترل آنها ارائه گردد. اولین مبنای مناسب برای این کار، اقلیم می باشد . لذا در استان مرکزی پس از تهیه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رابطه اقلیم، وسعت عرصه خندقی و خصوصیات ریخت شناسی خندق دراستان مرکزی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.