Year: 1397
COI: CMTS02_135
Language: PersianView: 247
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
سیستم های تشخیص نفوذ به شبکه یکی از ارکان های مهم برای برقراری امنیت بوده و با تحلیل ترافیک می تواند الگوی نفوذ به شبکه را تشخیص داده و هشدارهای لازم را برای مدیران یا اجزای امنیتی دیگر شبکه مانند دیوار آتش ارسال نمایند. یکی از روش های تشخیص نفوذ به شبکه استفاده از روش های یادگیری ماشین و داده کاوی مانند شبکه عصبی مصنوعی است که می تواند الگوی پنهان نفوذ را به شبکه تشخیص دهد چالش مهم روش های یادگیری مانند شبکه عصبی مصنوعی چند لایه وجود خطا در خروجی مدل برای تشخیص نفوذ به شبکه است و می توان توسط الگوریتم های فرا ابتکاری این خطا را تا حد ممکن کاهش داد در این پژوهش برای کاهش دادن خطای تشخیص نفوذ به شبکه از الگوریتم بهینه سازی وال استفاده شوده است تا خطای شبکه عصبی مصنوعی چند لایه در تشخیص نفوذ کمینه ممکن گردد نتایج پیاده سازی ما بر روی مجموعه داده KDD در محیط متلب نشان می دهد متوسط شاخص خطای روش پیشنهادی در تشخیص نفوذ نسبت به شبکه عصبی مصنوعی چند لایه کمتر بوده و افزایش اندازه جمعیت از 5 به 55 خطای تشخیص نفوذ را حدود 58.35 % کاهش داده و از طرفی شاخص دقت، حساسیت و تشخیص روش پیشنهادی به ترتیب برابر 69.89%، 68.39% و 64.58% است که نسبت به روش های مانند درخت تصمیم گیری و ماشین بردار پشتیبان دقت بیشتری در تشخیص نفوذ به شبکه دارد.
Keywords:
سيستم تشخيص نفوذ، داده كاوي، الگوريتم هاي فرابتكاري، الگوريتم بهينه سازي وال
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/899527/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پدیداران مقدم، فرهنگ و محمدی، محسن و نجاراف، هادی،1397،استفاده از الگورتیم وال در بهینه سازی کاربرد شبکه عصبی در تشخیص نفوذ،دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم،آمل،،،https://civilica.com/doc/899527
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، پدیداران مقدم، فرهنگ؛ محسن محمدی و هادی نجاراف)
برای بار دوم به بعد: (1397، پدیداران مقدم؛ محمدی و نجاراف)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کتابخانه زیربنایی فناوری اطلاعات ITIL
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- آسیب پذیری ها و استراتژی های تدافعی محرمانگی و امنیت اطلاعات در کتابخانه های دیجیتالی در بستر رایانش ابری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- اثر مدیریت دانش در انتخاب و انتقال تکنولوژی انرژی های پاک در صنعت خودرو(مورد مطالعه: شرکت صنعتی ایران خودرو)
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.