سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر شکل موج، راستای موج و نسبت طول دهانه به ارتفاع،بر مقاومت و انرژی جذب شده توسط دیوار برشی فولادی موجدار

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 515

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAUE05_081

Index date: 12 August 2019

بررسی اثر شکل موج، راستای موج و نسبت طول دهانه به ارتفاع،بر مقاومت و انرژی جذب شده توسط دیوار برشی فولادی موجدار abstract

در این مقاله به ارزیابی و مقایسهی رفتار دیوار برشی فولادی با شکل موج های مختلف که با روش بار افزون تحلیل شده اند، پرداخته شده است. برای اینکار از نرم افزار اجزای محدود آباکوس3 استفاده شده است. در این پژوهش اثر شکل موج ذوزنقه ای، مثلثی و سینوسی، راستای موج افقی و قائم و نسبت طول دهانه به ارتفاع 0/8، 1 و 1/5 بر رفتار دیوار برشی فولادی موجدار بررسی شده است. نتایج نشان داد به طور کلی افزایش نسبت طول دهانه به ارتفاع، باعث رفتاری مقاومتر و شکل پذیرتر میشود، این ویژگی برای نمونه های با شکل موج ذوزنقه ای مستقل از راستای موج است. برای انتخاب راستای موج مناسب بهتر است با توجه به شکل موج و نسبت طول دهانه به ارتفاع تصمیم گیری شود. بهتر است در دیوارهای برشی فولادی با اتصال صلب در صورت امکان از نسبت های طول دهانه به ارتفاع بزرگتر بیشتر از 1 همراه با راستای موج قائم استفاده شود.

بررسی اثر شکل موج، راستای موج و نسبت طول دهانه به ارتفاع،بر مقاومت و انرژی جذب شده توسط دیوار برشی فولادی موجدار Keywords:

دیوار برشی فولادی موجدار , تحلیل بار افزون , شکل موج , راستای موج , نسبت طول دهانه به ارتفاع , انرژی جذب شده

بررسی اثر شکل موج، راستای موج و نسبت طول دهانه به ارتفاع،بر مقاومت و انرژی جذب شده توسط دیوار برشی فولادی موجدار authors

عباس عین علی طلب

دانشجوی کارشناسی ارشد زلزله، دانشگاه فردوسی مشهد

فرزاد شهابیان مقدم

استاد گروه عمران دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد

مقاله فارسی "بررسی اثر شکل موج، راستای موج و نسبت طول دهانه به ارتفاع،بر مقاومت و انرژی جذب شده توسط دیوار برشی فولادی موجدار" توسط عباس عین علی طلب، دانشجوی کارشناسی ارشد زلزله، دانشگاه فردوسی مشهد؛ فرزاد شهابیان مقدم، استاد گروه عمران دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس ملی دستاوردهای اخیر در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوار برشی فولادی موجدار، تحلیل بار افزون، شکل موج، راستای موج، نسبت طول دهانه به ارتفاع، انرژی جذب شده هستند. این مقاله در تاریخ 21 مرداد 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 515 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله به ارزیابی و مقایسهی رفتار دیوار برشی فولادی با شکل موج های مختلف که با روش بار افزون تحلیل شده اند، پرداخته شده است. برای اینکار از نرم افزار اجزای محدود آباکوس3 استفاده شده است. در این پژوهش اثر شکل موج ذوزنقه ای، مثلثی و سینوسی، راستای موج افقی و قائم و نسبت طول دهانه به ارتفاع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر شکل موج، راستای موج و نسبت طول دهانه به ارتفاع،بر مقاومت و انرژی جذب شده توسط دیوار برشی فولادی موجدار با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.