سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از روش گام به گام زمانی باقیمانده وزنی زمانی در حل مسائل انتشارموج محوری در اعضای سازهای با مقطع متغیر

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 762

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SECM03_067

Index date: 31 August 2019

استفاده از روش گام به گام زمانی باقیمانده وزنی زمانی در حل مسائل انتشارموج محوری در اعضای سازهای با مقطع متغیر abstract

در این مقاله روشی برای حل مساله انتشار موج محوری در اعضای میلهای با مقطع متغیر بر پایه روش گام به گام باقیمانده وزنی زمانی، توسعه داده شده است. از مزایای این روش عدم نیاز به المان بندی عضو است که از ماهیت بدون شبکه آن ناشی میشود. همچنین پیوستگی جابجایی و تنش به طور کامل در سراسر عضو برقرار خواهد بود. ایده روش گام به گام زمانی، استفاده از روابط پیش انتگرال گیری در کنار معادلات تعادل است. در این روش شرایط اولیه به صورت دقیق و معادله تعادل با استفاده از روش باقیمانده وزنی ارضاء میشود. از دیگر ویژگیهای این روش، ذخیرهسازی اطلاعات هر گام زمانی بر روی ضرایب توابع پایه است، به گونه ای که پیشروی حل در زمان بدون نیاز به انتخاب نقاط درون عضو و تنها با استفاده از یک رابطه بازگشتی برای ضرایب پایه های درون یاب انجام میشود. در این روش از توابع پایه نمایی برای برآورد مکانی معادله دیفرانسیل با ضرایب غیرثابت استفاده شده است. همچنین در حوزه زمان، با فرض تغییرات خطی شتاب، ابتدا توابع سرعت و جابه جایی در زیر بازه nام توسط روابط پیش انتگرال گیری مشخص میشوند. با توجه به اینکه این توابع وابسته به میدان شتاب هستند، میدان شتاب به صورت ترکیبی از یک تابع مجهول مکانی و دو دسته از توابع نمایی بیان میگردد. سپس با جایگذاری میدان جابه جایی حاصل از روابط پیش انتگرالگیری در معادله تعادل با ضرایب غیر ثابت و ارضاء وزنی آن، پاسخ معادله به دست میآید. در ادامه تابعی با عنوان تابع تحریک معرفی میشود که با برابر قرار دادن آن با نموجابه جایی در انتهای هرگام زمانی، ضرایب مجهول توابع پایه بدست می آید. شرایط مرزی نیز در انتهای هر گام زمانی و بر روی نقاط مرزی ارضاء میشود. با توجه به این نکته که در روش گام به گام زمانی، شرایط اولیه بازه زمانی n+1، از مقادیر سرعت و جابه جایی در انتهای بازه زمانی nام تعیین میشود، در مرحله آخر لازم است رابطه بازگشتی اصلاح ضرایب برای پیشروی حل در زمان با برابر قرار دادن میدان جابه جایی در ابتدای بازه زمانی n+1ام و انتهای بازه زمانی nام بدست میآید.

استفاده از روش گام به گام زمانی باقیمانده وزنی زمانی در حل مسائل انتشارموج محوری در اعضای سازهای با مقطع متغیر Keywords:

مساله انتشار موج محوری , معادله دیفرانسیل با ضرایب غیر ثابت , روش گام به گام زمانی باقیمانده وزنی زمانی , توابع پایه نمایی

استفاده از روش گام به گام زمانی باقیمانده وزنی زمانی در حل مسائل انتشارموج محوری در اعضای سازهای با مقطع متغیر authors

محمدحامد نیلفروشان

دانشگاه صنعتی اصفهان-دانشکده مهندسی عمران

بشیر موحدیان عطار

دانشگاه صنعتی اصفهان-دانشکده مهندسی عمران

نیما نورمحمدی

دانشگاه صنعتی اصفهان-دانشکده مهندسی عمران

مقاله فارسی "استفاده از روش گام به گام زمانی باقیمانده وزنی زمانی در حل مسائل انتشارموج محوری در اعضای سازهای با مقطع متغیر" توسط محمدحامد نیلفروشان، دانشگاه صنعتی اصفهان-دانشکده مهندسی عمران؛ بشیر موحدیان عطار، دانشگاه صنعتی اصفهان-دانشکده مهندسی عمران؛ نیما نورمحمدی، دانشگاه صنعتی اصفهان-دانشکده مهندسی عمران نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی سازه و مدیریت ساخت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مساله انتشار موج محوری، معادله دیفرانسیل با ضرایب غیر ثابت، روش گام به گام زمانی باقیمانده وزنی زمانی، توابع پایه نمایی هستند. این مقاله در تاریخ 9 شهریور 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 762 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله روشی برای حل مساله انتشار موج محوری در اعضای میلهای با مقطع متغیر بر پایه روش گام به گام باقیمانده وزنی زمانی، توسعه داده شده است. از مزایای این روش عدم نیاز به المان بندی عضو است که از ماهیت بدون شبکه آن ناشی میشود. همچنین پیوستگی جابجایی و تنش به طور کامل در سراسر عضو برقرار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از روش گام به گام زمانی باقیمانده وزنی زمانی در حل مسائل انتشارموج محوری در اعضای سازهای با مقطع متغیر با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.