Year: 1398
COI: BTCONF03_005
Language: PersianView: 135
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
وجود مشکلات ناشی از رشد شهر نشینی سریع، بی توجهی به فضاهای باز، حومه های شهری و مسایلی نظیر آن بالاخص در شهر های اروپایی و آمریکای شمالی موجبات بروز رویکردی جدید تحت عنوان معماری منظر را فراهم آورد. هرچند معماری منظر در بسیاری از مباحث، به ویژه در زمینه مفاهیم مربوط به خلق و سازماندهی فضا و مکان، قرابت بسیار زیادی به معماری دارد، لیکن عرصه فعالیت آن در محیط های باز طبیعی و مصنوع و ارتباط ناگزیر آن با فرآیندهای جاری در این عرصه، باعث ایجاد خصوصیات ویژه ای برای آن شده است. این خصوصیات ویژه، معماران منظر را به آشنایی با طیف وسیعی از دانش وا می دارد. مهم ترین سوال پیش رو چگونگی ایجاد تلفیق و هماهنگی میان موضوعات گوناگون و دانش وسیع مرتبط با معماری منظر است. همچنین سوالات دیگری در این زمینه مطرح می شوند. معماری منظر چیست و خصوصیات کلیدی آن کدام است مهارت ها و بدنه دانشی که معمار منظر باید آنها را بیاموزد کدام است چگونه می توان به این حدود دانش نظم بخشید، آن را به کار گرفت و آموزش داد بدین ترتیب این مقاله می کوشد با معرفی اجمالی معماری منظر و حوزه های فعالیت آن به رفع برخی از ابهامات در زمینه ویژگی های خاص این رشته و وجوه تمایز آن با دیگر رشته ها و همچنین تبیین دانش مرتبط با این رشته اقدام کند. به نظر مهم ترین ویژگی حرفه ای معماران منظر در حل مشکلات از طریق مدیریت خلاقانه حدود دانش در ارتباط با موضوع است. لذا در این مقاله ساز و کارهایی با تکیه بر مفهوم نگرش سیستماتیک، مدلسازی و الگو برای غلبه بر مشکل پیچیدگی و گستردگی مفاهیم در جریان طراحی مورد بررسی قرار می گیرد تا با پیوند آنها بتوان در نهایت چارچوبی مناسب و قابل تعمیم برای بکارگیری در طراحی منظر و آموزش آن پیشنهاد کرد.
Keywords:
معماري منظر، مديريت خلاقانه ، فرآيند طراحي، هويت، انسان و طبيعت.
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/920437/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ملک محمدی، ایمان و محمدی، امیرحمزه،1398،مدیریت خلاقانه در فرآیند طراحی معماری منظر،سومین همایش ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در علوم معماری و شهرسازی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/920437
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، ملک محمدی، ایمان؛ امیرحمزه محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1398، ملک محمدی؛ محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر مدل های فرایند طراحی معماری
- افزایش بهره وری در مصرف انرژی از طریق تهویه طبیعی در ساختمانها
- بررسی مفهوم شهر خلاق با تاکید برارتقا منظر شهری خیابان
- بهره گیری از مباحث نوین سازه و معماری برای حصول سرپناه موقت در بحران های طبیعی
- بررسی کلی اسکان موقت کوتاه مدت در ایران (ارائه الگوی جدید با توجه به الگوی رفتار ایرانی)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.