سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

چگونگی بازیافت سرب از باتری های سربی اسیدی فرسوده

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 16,459

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEE04_256

Index date: 26 May 2010

چگونگی بازیافت سرب از باتری های سربی اسیدی فرسوده abstract

یکی از مطرحترین کاربردهای سرب در ساخت باتریهای سربی اسیدی است. در این باتریها صفحات باتری ازساختارهای از جنس سرب فلزی به نام شبکه ساخته شده اند که توسط خمیردی اکسید سرب در صفحات منفی و یا خمیر سرب فلزی، در صفحات مثبت پوشیده می شوند. باتریهای سربی‌اسیدی مجموعه‌هایی کوچک برای ذخیره انرژی از طریق استفاده کنترل شده ازواکنشهای شیمیایی هستند. اینگونه باتریها به دلیل غیرقابل بازگشت بودن واکنشهای شیمیایی دارای دوره عمری مشخص هستند و پس از رسیدن به انتهای دوره عمری خود، علیرغم محتوای فلزی بالا بخصوص سرب، غیرقابل استفاده، فرسوده و ازجمله پسماندهای ویژه محسوب می گردند. بازیافت آنها و وارد نمودن فلزات نظیرسرب، قلع، آنتیموان، ارسنیک و مواد آلی نظیر پلی پروپیلن حاصل از بازیافت آنها به چرخه صنعت امری اقتصادی می باشد. ولی به دلیل وجودخطرات مواد مختلف موجود در ساختار آنها بخصوص فلزات سنگین رعایت اصول بهداشتی و زیست محیطی، تکنولوژیهای نوینی در جمع آوری و مراحل پیش بازیافت و بازیافت آنها ابداع گردیده است باتری های سربی اسیدی در اغلب صنایع کاربرد دارند . علیرغم وجود مزایای فراوان باتری ها درصنایع ، بدلیل بالا بودن میزان مسمومیت و تهدید سلامتی انسانها و محیط زیست توسط آنها و حفظ منابع اولیه، بازیافتشان الزامی است . در این مقاله به روشهای بازیافت آنها و خطرات موجود بر سلامتی انسانها و محیط زیست ( درصورت رها شدن در محیط )اشاره شده است

چگونگی بازیافت سرب از باتری های سربی اسیدی فرسوده Keywords:

چگونگی بازیافت سرب از باتری های سربی اسیدی فرسوده authors

رکسانا ملکی عراقی نژاد

کارشناس بررسی مواد زائد شیمیایی و خطرناک ، سازمان حفاظت محیط زیست

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
"Integrated Pollution Prevention and Control (IPPC), Reference Document on Best ...
"Lead, Mercury, Cadmium and Arsenic in the Environment Scope 31", ...
"The Recycling of Non-Ferrous Metals", M.E. Henstock, an International Council ...
"A process engineering approach to remedy an environmental problem of ...
ILMC Tool Box Series 1.2 - Control and Monitoring of ...
ntegrated Pollution Prevention and Control (IPPC), Reference Document on BestAvailable ...
"Recyclage de batteries plomb-acide et environnement _ Rapport Technique n." ...
"The Recycling of Non-Ferrous Metals", M.E.Henstock, an International Council on ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "چگونگی بازیافت سرب از باتری های سربی اسیدی فرسوده" توسط رکسانا ملکی عراقی نژاد، کارشناس بررسی مواد زائد شیمیایی و خطرناک ، سازمان حفاظت محیط زیست؛ مهسا رضایی؛ الهام سفلایی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سرب ، باتری های سربی – اسیدی ، پسماندهای ویژه ، فلزات سنگین هستند. این مقاله در تاریخ 5 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 16459 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مطرحترین کاربردهای سرب در ساخت باتریهای سربی اسیدی است. در این باتریها صفحات باتری ازساختارهای از جنس سرب فلزی به نام شبکه ساخته شده اند که توسط خمیردی اکسید سرب در صفحات منفی و یا خمیر سرب فلزی، در صفحات مثبت پوشیده می شوند. باتریهای سربی‌اسیدی مجموعه‌هایی کوچک برای ذخیره انرژی از طریق استفاده کنترل شده ازواکنشهای شیمیایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله چگونگی بازیافت سرب از باتری های سربی اسیدی فرسوده با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.