سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر سیستم برنامه ریزی مواد اولیه بر مدیریت زنجیره تامین با استفاده از روش رگرسیون و مدل AMOS (مورد مطالعه: شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه)

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 629

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMCONFERENCE04_004

Index date: 7 October 2019

بررسی تاثیر سیستم برنامه ریزی مواد اولیه بر مدیریت زنجیره تامین با استفاده از روش رگرسیون و مدل AMOS (مورد مطالعه: شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه) abstract

انقلاب اطلاعاتی و ظهور شکل های نوین ارتباطات سازمانی و افزایش سطح توقعات مشتریان در خصوص هزینه محصولات و خدمات، کیفیت، نوآوری و تحویل در زمان تعهد شده با توجه به رقابت فزاینده برای حضور در بازارهای جهانی عواملی هستند حرکت به سمت سیستم های مدرن مدیریت زنجیره تامین را بیش از پیش سرعت بخشیده اند. لذا در این پژوهش به شناسایی و تبیین سیستم های مدیریت مواد و مدیریت زنجیره تامین پرداخته شده است و این که بین سیستم های مدیریت مواد و مدیریت زنجیره تامین رابطه وجود دارد. پژوهش حاضر بر پایه دستاوردهای حاصل از پرسشنامه و نیز مطالعات کتابخانه ای طولانی مدت و عمیق و همچنین با بهره گیری از رهنمودها و نظرات محققین برتر در این حوزه، صورت گرفته است. جامعه آماری این پژوهش شامل: 48 نفر از مدیران و کارشناسان شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه در مقاطع مختلف تحصیلی و دفاتر کاری مختلف در دفتر مرکزی و کارخانه می باشد. همچنین برای برآورد پایایی سازگاری اجزا از طریق روش ضریب آلفای کرونباخ و برای روایی از روش روایی قضاوتی استفاده شده است. روش پژوهش و آماری نیز به ترتیب پیمایشی (استفاده از پرسشنامه) بوده و با نرم افزار AMOS ,SPSS انجام شده است . در این پژوهش بین برنامه ریزی مواد اولیه با مدیریت زنجیره تامین رابطه معنی داری داشته و بر آن تاثیر گذار هستند. بر این اساس پیشنهاد می شود سازمان برای بهبود مدیریت زنجیره تامین می بایست مدیران و کارمندانی باهوش با زمینه اقتصادی مناسب جهت تجزیه و تحلیل بازار و محصولات و مواد اولیه انتخاب کنند تا با تولید مناسب و به موقع محصول و نیز میزان تولید در حجم ابعاد متناسب با بازار تقاضای محصول، بررسی مواد اولیه در جهت رسیدن به اهداف شرکت گام بردارند.

بررسی تاثیر سیستم برنامه ریزی مواد اولیه بر مدیریت زنجیره تامین با استفاده از روش رگرسیون و مدل AMOS (مورد مطالعه: شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه) Keywords:

سیستم مدیریت برنامه ریزی مواد- ام آر پی- (MRP) , مدیریت زنجیره تامین , شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه

بررسی تاثیر سیستم برنامه ریزی مواد اولیه بر مدیریت زنجیره تامین با استفاده از روش رگرسیون و مدل AMOS (مورد مطالعه: شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه) authors

مهدی علیزاده برمی

دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی، گرایش تولید و عملیات، دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، تهران مرکزی، تهران، ایران

سعید عربی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه،ایران

مقاله فارسی "بررسی تاثیر سیستم برنامه ریزی مواد اولیه بر مدیریت زنجیره تامین با استفاده از روش رگرسیون و مدل AMOS (مورد مطالعه: شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه)" توسط مهدی علیزاده برمی، دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی، گرایش تولید و عملیات، دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، تهران مرکزی، تهران، ایران؛ سعید عربی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه،ایران نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم مدیریت برنامه ریزی مواد- ام آر پی- (MRP) ، مدیریت زنجیره تامین، شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه هستند. این مقاله در تاریخ 15 مهر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 629 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انقلاب اطلاعاتی و ظهور شکل های نوین ارتباطات سازمانی و افزایش سطح توقعات مشتریان در خصوص هزینه محصولات و خدمات، کیفیت، نوآوری و تحویل در زمان تعهد شده با توجه به رقابت فزاینده برای حضور در بازارهای جهانی عواملی هستند حرکت به سمت سیستم های مدرن مدیریت زنجیره تامین را بیش از پیش سرعت بخشیده اند. لذا در این پژوهش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر سیستم برنامه ریزی مواد اولیه بر مدیریت زنجیره تامین با استفاده از روش رگرسیون و مدل AMOS (مورد مطالعه: شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه) با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.