سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر کانی بنتونیت (مونتموریلونت سدیمی) بر فرسایش داخلی در سدهای خاکی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,926

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICGESM04_042

Index date: 8 June 2010

تاثیر کانی بنتونیت (مونتموریلونت سدیمی) بر فرسایش داخلی در سدهای خاکی abstract

فرسایش داخلی دومین عامل اصلی تخریب سدهای خاکی پس از سرریز شدن آب از تاج سد می باشد. از موارد موثر برفرسایش داخلی در سدهای خاکی، نوع کانی خاک رسی مورد استفاده در ساخت سدهای خاکی می باشد . در تحقیق حاضر به بررسی پدیده فرسایش داخلی و تاثیر نوع کانی های خاک رس بر فرسایش داخلی پرداخته شده است . بدین منظور خاک رسی کائولینیتی و مونتموریلونیت سدیمی (بنتونیت) بصورت مجزا و سپس با درصدهای مختلف اختلاط ، جهت بررسی تاثیر درصدهای مختلف مونتموریلونیت سدیمی بر روند فرسایش پذیری خاکها استفاده شده است . نتایج نشان می دهد که، فرسایش پذیری رس کائولینیتی بیش از رس مونتموریلونیتی می باشد، همچنین با افزایش درصد کانی مونتموریلونیت سدیمی در خاک رس کائولینیتی فرسایش پذیری مواد هسته سدها کاهش می یابد.

تاثیر کانی بنتونیت (مونتموریلونت سدیمی) بر فرسایش داخلی در سدهای خاکی Keywords:

تاثیر کانی بنتونیت (مونتموریلونت سدیمی) بر فرسایش داخلی در سدهای خاکی authors

مهدی خوشخو

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش خاک و پی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اس

سیدمحمدعلی زمردیان

عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز

مهدی مخبری

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Torres, R. L., Geotechnical engineering Group of Bareau of Reclamation, ...
Foster, M. A., Fell, R.. and Spannagle, M., (2000a), :The ...
Shaikh, A., Ruff, J. F., and Abt, S. R, (1988). ...
Arulanandan, K., Sargunam, A., Loganathan, . P., and Krcne, R.B. ...
Shrestha, P.L. and Arulanandan, K. (1989). :Discussions on 'Erosion Rae ...
Wan C., Fell R., (2004), "Investigation of Rate of erosion ...
Fell, R., Wan, C., Cyganiewicz J., Foster M., (2003), "Time ...
Farrar, J.A, Torres, R, Erdogan I, (2007). "Bureau of Reclamation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر کانی بنتونیت (مونتموریلونت سدیمی) بر فرسایش داخلی در سدهای خاکی" توسط مهدی خوشخو، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش خاک و پی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اس؛ سیدمحمدعلی زمردیان، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز؛ مهدی مخبری، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش بین المللی مهندسی ژئوتکنیک و مکانیک خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرسایش داخلی، سد های خاکی، کانی شناسی رس، مونتموریلونیت سدیمی هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1926 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرسایش داخلی دومین عامل اصلی تخریب سدهای خاکی پس از سرریز شدن آب از تاج سد می باشد. از موارد موثر برفرسایش داخلی در سدهای خاکی، نوع کانی خاک رسی مورد استفاده در ساخت سدهای خاکی می باشد . در تحقیق حاضر به بررسی پدیده فرسایش داخلی و تاثیر نوع کانی های خاک رس بر فرسایش داخلی پرداخته شده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر کانی بنتونیت (مونتموریلونت سدیمی) بر فرسایش داخلی در سدهای خاکی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.